„Reinventaţi-vă cu Hi-Q!”

„Reinventaţi-vă cu Hi-Q!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La nici o lună de la revenirea la formula iniţială - Florin, Dana şi Mihai -, trupa Hi-Q acceptă provocarea unui turneu naţional. Turneul a început oficial pe data de 17 noiembrie, oraşul Alba Iulia fiind primul pe lista oraşelor în care Hi-Q a concertat. În acest weekend, sâmbătă mai exact, Trupa Hi-Q va susţine un concert şi în oraşul nostru.

După 15 ani de activitate pe piaţa muzicală, Hi-Q rămâne în atenţia organizatorilor şi a fanilor ca o trupă care se reinventează mereu şi care, an de an, s-a impus pe piaţa muzicală în urma unei piese, devenite hit.

Cum orice hit aduce notorietate, trupa Hi-Q, la 15 ani de la înfiinţare, rămâne una dintre preferatele publicului şi, de multe ori, capul de afiş al organizatorilor de evenimente.

Revenirea Danei Nălbaru în Hi-Q i-a entuziasmat pe fani şi, deopotrivă, pe organizatori.

În următorul an, programul Hi-Q va fi foarte încărcat, trupa având de onorat şi susţinut multe concerte. Fanii declară că trupa e mai puternică ca oricând şi că se aşteaptă ca Florin, Dana şi Mihai sa pregătească spectacole fără precedent.

În suplimentul nostru de weekend, oferit gratuit împreună cu ziarul „Viaţa liberă”, veţi putea citi un interviu cu Mihai Grozea, unul dintre membrii trupei Hi-Q. Nu rataţi ziarul nostru de sâmbătă!

Citit 1168 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.