Carmen Negoiță, pe Drumul Zeilor, la ”Asia Express”

Carmen Negoiță, pe Drumul Zeilor, la ”Asia Express”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Perețeanu, formează una dintre echipele din noul sezon al emisiunii ”Asia Express”

Dana Săvuică, una dintre cele mai bune prietene ale lui Carmen, a vorbit despre decizia acesteia de a pleca pe Drumul Zeilor. Carmen Negoiță și Dana Săvuică s-au apropiat având în comun pasiunea pentru modă și călătorii, astfel că au trăit foarte multe experiențe împreună. Cu toate acestea, Carmen a plecat la „Asia Express”, pe Drumul Zeilor, alături de sora ei, Andreea Perețeanu. Dana Săvuică are mare încredere că cele două se vor descurca și știe de ce este în stare Carmen. 

„Noi nu suntem legate prin cordon ombilical! Nu suntem surori siameze! Fiecare are propriul drum în viață, dorințele ei, nevoile ei! Chiar dacă am fost împreună de multe ori în diverse circuite și destinații, prezența la «Asia Express» a fost o dorință personală! Nu avea nicio legătură cu mine sau cu dorința de a merge împreună! Eu o admir, îi admir curajul, determinarea și faptul că reușește să treacă peste anumite fobii pe care le are, își testează anduranța! Emisiunea este foarte ok, dar nu pentru toată lumea! Normal! (n.r. o să o urmărească de acasă) Îi cunosc și pe ceilalți, fiecare are o putere lăuntrică, determinare și ambiție! Sunt oameni inteligenți, evoluați, citiți, au mers prin toată lumea! Un astfel de om are toate resursele la el ca să fie învingător! Eu îi doresc să câștige, normal, dar are o competiție destul de dură!”, a spus Dana Săvuică pentru Ego. 

„Au mai fost plecate singure prin lume” 

Dana Săvuică are mare încredere în Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Perețeanu. Este convinsă că ele se vor descurca de minune la ”Asia Express”. Nu știu ce să zic, sincer! Carmen este foarte puternică, găsește soluții la orice problemă și nu are stări de anxietate! Gândește totul și găsește o soluție! De multe ori face asta cu zâmbetul pe buze, adică pentru ea e o distracție! Dacă rămâne cum o știu eu, s-ar putea să treacă peste orice probă, oricât de grea ar fi! Are această abilitate de a se transforma, de a supraviețui!  Și sora ei este tot așa. Ele fac echipă bună! Au mai fost plecate singure prin lume, și-au construit vacanța de pe o zi pe alta. Cred că acest lucru le-a făcut să ajungă în punctul de astăzi, să concureze împreună la «Asia Express»!”, a mai spus Dana Săvuică.

Citit 542 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 17:41

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro