Regal de dans sportiv la Galaţi

Regal de dans sportiv la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, Sala „Siderurgistul” a găzduit Festivalul Naţional de Dans Sportiv organizat de Clubul Beija Flor din Galaţi şi Federaţia Română de Dans Sportiv. Cu peste 300 de perechi participante, evenimentul s-a dovedit a fi unul foarte apreciat de gălăţeni.

Parcarea de la „Siderurgistul” a devenit neîncăpătoare încă de la primele ore ale dimineţii. Copii, părinţi, bunici, dar şi iubitori ai acestui sport minunat au venit să privească un adevărat regal al dansului.

Prichindeii de la neoficiali au făcut senzaţie prin mişcările lor pe ringul de dans. „Îmi place foarte mult să dansez. Merg foarte des la antrenamente şi sper să ajung şi eu ca Mihai Petre”; ne-a spus un puşti care îşi făcea încălzirea.

Emoţii, ritmuri muzicale antrenante, încurajări, aplauze… toate au făcut parte din Festivalul organizat de Clubul de Dans Sportiv Beija Flor din Galaţi.

„Ne-am străduit mult să organizăm acest festival. Chiar dacă sunt puţini sponsori interesaţi de astfel de evenimente, copii merită efortul. Pentru ei am organizat acest festival, pentru a le răsplăti, măcar puţin, munca pe care o depun în sala de antrenamente”, ne-a spus domnul Iulian Tenie, preşedintele Clubului Beija Flor.

Arbitrii au avut o misiune grea. „Copii sunt bine pregătiţi şi trebuie să fim atenţi la fiecare mişcare pe care o fac pe ring pentru a putea să diferenţiem perechile. Toţi muncesc foarte mult şi merită un loc pe podium. Din păcate, ca în orice competiţie, nu putem acorda mai multe locuri 1”.

„Eu îi admir foarte mult pe dansatori, dar şi pe părinţii care se străduiesc să îi ducă la antrenamente şi la cât mai multe competiţii din ţară. Îi felicit pe toţi, le urez mult succes şi sper ca fiecare pereche să îşi îmbogăţească palmaresul cu cât mai multe cupe şi medalii”, ne-a mărturisit Valentin Butanche, unul dintre arbitri.

Organizatorii au ţinut să le mulţumească şi sponsorilor care le-au fost alături: Florăria Amarilia, Iricad, Alex&Comp, Danile Distribuţie, Sfinx Computers, Pepsi România, Media-Trans şi Beija Flor  Travel.

„Le mulţumim mult şi celor de la Direcţia pentru Tineret şi Sport a Judeţului Galaţi pentru sprijinul acordat. Le mulţumim, de asemenea, şi partenerilor noştri media, care sunt mereu alături de noi şi promovează valorile dansului sportiv gălăţean”, a mai adăugat Iulian Tenie.

Toate perechile care au impresionat juriul au primit din partea organizatorilor medalii, cupe, diplome şi premii. Îi felicităm şi noi pe toţi participanţii, dar şi pe organizatori. Sperăm să vedem cât mai des astfel de evenimente în oraşul nostru.

Citit 1210 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.