Fabrica de seriale de la Hollywood nu se oprește niciodată

Fabrica de seriale de la Hollywood nu se oprește niciodată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fanii filmelor „Dune” se vor bucura să afle că vor avea parte, din toamnă, și de un serial, „Dune: Prophecy”, care va spune povestea fondării ordinului Bene Gesserit, cu 10.000 de ani înainte de nașterea lui Paul Atreides. Disney a anunțat continuarea serialului-fenomen cu încă două noi sezoane, iar veștile nu se opresc aici, conform rubricii Nerd Alert de pe site-ul HotNews.

Warner Bros., studioul care a distribuit filmele lui Denis Villeneuve în cinematografe, a anunțat zilele trecute că serialul „Dune: Prophecy” va avea premiera toamna aceasta, potrivit Collider. Filmările care au avut loc la Budapesta și în Iordania s-au încheiat în decembrie anul trecut, iar faza de post-producție e fie gata și ea, fie suficient de avansată încât Warner Bros. să anunțe acum fereastra de lansare. „Profeția” va fi un prolog pentru filmele „Dune”, povestea sa având loc cu 10.000 de ani înainte de evenimentele din lungmetraje și se va învârti în jurul fondării ordinului Bene Gesserit. Serialul se bazează pe cartea „Sisterhood of Dune” scrisă de Brian Herbert, fiul lui Frank Herbert, și Kevin J. Anderson, alături de care acesta a scris numeroase cărți care au extins universul sci-fi creat de tatăl său. „Prophecy” va avea şase episoade și va fi difuzat de platforma de streaming Max.

Disney a anunțat că serialul său „Shogun”, bazat pe cartea omonimă a lui James Clavell, nu se va opri la primul sezon. „Povestea personajelor fascinantei drame inspirată din cultura japoneză se va desfășura, probabil, pe parcursul a încă două noi sezoane”, afirmă Disney într-un comunicat.

Tot Disney a anunțat că următorul sezon, al patrulea, al serialului „Only Murders in the Building” („Crime în imobil”) va avea premiera pe 29 august, cu distribuția „cea mai stelară” de până acum. Sezonul va aduce nume noi ca, de exemplu, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis sau Molly Shannon, potrivit revistei People.

Netflix a anunțat că „Problema celor 3 corpuri” a fost reînnoit „pentru mai multe episoade”, ceea ce înseamnă cel puțin încă un sezon nou, deși e prea devreme să știm când ar putea să apară.

La rândul lor, cei de la Showtime au confirmat că apreciatul serial „Yellowjackets” („Viespile”), care i-a impresionat atât pe critici, cât și pe spectatori, a reintrat în filmări pentru al treilea sezon. „Știm că muriți de foame... #Yellowjackets Sezonul 3 este oficial în producție”, a fost anunțat pe paginile serialului de pe rețelele de socializare într-un mesaj citat de Deadline. Fanii serialului știu, probabil, că acel „muriți de foame” e o referință la povestea seriei, care tratează inclusiv tema canibalismului, afirmă Nerd Alert.

Citit 390 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Mai 2024 09:12

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro