Cristina Chiriac, viitor model în prezentările lui Bote

Cristina Chiriac, viitor model în prezentările lui Bote
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă a pierdut şansa de a deveni „Next Top Model” al României, superba tecuceancă de numai 17 ani, Cristina Chiriac, ar putea defila pe podium în prezentările de modă ale celebrului designer Cătălin Botezatu. Cristina a părăsit joi seara competiţia „Next Top Model” de la Antena 1. Chiar dacă pe tot parcursul show-ului Botezatu i-a reproşat sistematic cei trei-patru centimetri în plus de pe şold, pe care tecuceanca nu a reuşit să-i de-a jos ca să ajungă la standardul 90-60-90, la finele emisiunii designerul i-a recunoscut cu sinceritate frumuseţea: „Eşti foarte frumoasă! Ai nişte ochi superbi. Vei slăbi şi cu siguranţă ne vom întâlni în prezentările mele cu siguranţă la prezentările mele”.

De-a lungul ediţiilor emisiunii, Cristina Chiriac s-a distins faţă de celelalte concurente prin calm, echilibru, decenţă, sinceritate şi naturaleţe. S-a ţinut departe de scandalurile aducătoare de rating, n-a făcut crize de isterie, nu s-a certat cu nimeni, n-a dat dramatic ochii peste cap, nu s-a plâns şi nici nu şi-a bârfit răutăcioasă colegele pe la spate. Dimpotrivă, le-a încurajat şi susţinut pe cele mai vulnerabile emoţional dând dovadă de fairplay. La finalul concursului, colegele nu au avut decât cuvinte de apreciere la adresa Cristinei, declarând-o o fată de nota 20.

Ultima fotografie a frumoasei domnişoare a fost făcută la Arsenal Park din Orăştie şi o înfăţişează într-o postură extrem de sexy, cu superbele picioare sprijinite de o mitralieră antiaeriană cu două ţevi.

Citit 2865 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2011 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.