De două ori Galaţi şi o dată Tecuci la „Vocea României” / Loredana, cucerită de două gălăţence

De două ori Galaţi şi o dată Tecuci la „Vocea României” / Loredana, cucerită de două gălăţence
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ana-Maria Fluturu şi Alina Toma, două tinere şi talentate gălăţence, au făcut furori marţi seara la Vocea României, show-ul de la Pro Tv. Nu numai publicul a fost cucerit de vocea şi interpretarea lor, ci şi Loredana Groza, care n-a rezistat şi a decis că trebuie să le aibă în echipa ei. Telespectatorii au avut ocazia să o asculte la „Vocea României” şi pe Andra Fănică, de numai 16 ani, din Tecuci. Numai că bătălia pentru ocuparea ultimelor locuri în echipele membrilor juriului – Loredana, Horia Brenciu, Smiley şi Marius Moga - a fost aprigă. Deşi s-a străduit să cânte fără greşeală, Andra nu a reuşit să intre în niciuna dintre echipe, dar are toate şansele la ediţia a doua a „Vocii României”.

„Fluturu' meu, să zburăm împreună!”

Ana-Maria Fluturu, în vârstă de 24 de ani, din Galaţi a cântat minunat piesa „Baby Love”. Loredanei Groza nu i-au trebuit decât câteva secunde de audiţie „oarbă” pentru a decide că este vocea de care are nevoie în echipa ei. „Îmi place foarte mult vocea ta, ai un timbru copilăresc, jucăuş, foarte sensibil! Ai o voce incredibil de frumoasă, cu acea inocenţă de care aveam nevoie pentru echipa mea şi pentru a câştiga. Fluturu' meu, o să zburăm împreună!”, i-a spus Loredana încântată. Smiley a mărturisit că toată piesa a stat în dubii dacă să-i ofere un loc în echipa lui. „Mă gândeam cât de bine te-ar putea învăţa Loredana să cânţi piesa asta, pentru că în momentul în care ai început, ai avut exact ceva din dulceaţa cu care cântă Loredana!”, a spus vedeta. Horia Brenciu a susţinut că Loredana a fost cea care nu l-a lăsat să se întoarcă, şi a apreciat „inima generoasă” a gălăţencei, adică bustul natural şi impresionant al frumoasei Ana-Maria Fluturu. În timp ce Loredana şi Ana-Maria se îmbrăţişau, Brenciu a cerut şi el „o îmbrăţişare colegială”, dar Loredana l-a trimis la locul lui. 

O făptură suavă şi o piesă grea

Pentru că vedetele intră întotdeauna la finalul oricărui show de anvergură, o altă gălăţeancă, Alina Toma, în vârstă de 24 de ani, a pus punct bătăliei pentru intrarea în echipele de la „Vocea României” şi şi-a ocupat locul pe deplin meritat în echipa Loredanei. Alina Toma a cântat extraordinar o piesă pe care puţine artiste s-ar încumeta să o abordeze live şi mai ales într-o competiţie atât de dificilă: „It's a Man's World”. Alina a dovedit forţă, ambiţie şi talent şi a vrăjit-o pe Loredana: „Te-ai aruncat pe o piesă foarte grea, pe care de obicei o cântă bărbaţii, nu fetele, dar curajul tău de a cânta acest cântec m-a impresionat şi am apăsat butonul. Sunt foarte încântată că am făcut-o pentru că am descoperit şi o făptură  superbă, atât de suavă, care cântă o piesă atât de mare!”. Şi cel mai pretenţios membru al juriului, Marius Moga, a apreciat-o: „Mă bucur că Loredana a apăsat butonul pentru că era păcat să nu rămâi în competiţie!”. „Echipa Loredanei va câştiga Vocea României!”, a anunţat fericită Alina Toma, îmbrăţişând-o pe Loredana.

Andra Fănică din Tecuci

Tecuceanca Andra Fănică a făcut o figură frumoasă la „Vocea României”, interpretând o piesă foarte dificilă, „I Don't Wanna Miss a Thing”. Din păcate nu a reuşit să convingă niciun membru al juriului să o primească în echipa lui. Horia Brenciu a asigurat-o că poate face performanţă vocală foarte, foarte bună, că are talent cât carul, dar că piesa nu a fost potrivită. Juriul i-a explicat că s-a concentrat mult la cântat, la notele înalte şi a uitat de emoţie, de sentimentul pe care îl transmite piesa. „Te aşteptăm la sezonul II Vocea României”, i-au spus membrii juriului. Ar fi păcat să nu o revedem în concurs!

Una peste alta, trei voci gălăţene şi una din Tecuci s-au făcut auzite la „Vocea României” şi asta e mare lucru. Vom reveni cu amănunte despre ce s-a întâmplat în culisele emisiunii şi cum au ajuns Alina Toma şi Ana-Maria Fluturu la Vocea României.

Foto: Pro TV

Citit 2631 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2011 20:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.