În această seară, show incendiar la Pro Tv Pepe şi gălăţeanca Andreea dansează cu focul
Foto: Foto: Pro Tv

În această seară, show incendiar la Pro Tv Pepe şi gălăţeanca Andreea dansează cu focul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pepe îşi caută şi sufletul pereche la „Dansez pentru tine”

Bellydance, adică dans oriental din buric, şi dans cu focul sunt cele două mari provocări care îi aşteaptă pe gălăţeanca Andreea Toma şi pe latinloverul Pepe, în această seară, pe ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”. După ce la prima ediţie a marelui concurs de la Pro Tv Andreea şi Pepe au făcut furori, dovedind că sunt cei mai buni, este clar că exigenţele juriului vor fi şi mai mari în ceea ce îi priveşte. Coregrafa lor, Doina Botiş, va trebui să creeze, pentru unul dintre dansuri, atmosfera specifică unui bal al Casei Armatei.

Doina Botiş este mulţumită de elevii ei şi nu a fost nevoită să apeleze, precum colegii ei coregrafi, la pedepse folosite de-a lungul sezoanelor: plesnitul peste picioare cu o nuieluşă, genuflexiuri, flotări, sau suprimarea pauzelor de ţigară: „Andreea este un copil foarte talentat şi ascultător, iar Pepe, la cât munceşte, la cât e de ambiţios şi de implicat, va reuşi să înveţe să-şi exprime talentul prin mişcare. Nu am fost nevoită să recurg la pedepse pentru că am o echipă care se pedepseşte singură când nu iese ce trebuie. Ei sunt suficient de motivaţi. Mi-am dat seama că recompensa este satisfacţia pe care mi-o citesc în ochi. Atunci trag de mine să îi laud, să îi îmbrăţişez şi…o fac pentru că merită”, spune Doina Botiş.

Suntem siguri că Pepe şi Andreea vor face totul ca să se menţină pe prima treaptă a podiumului. Dar pe lângă faptul că se aşteaptă să câştige trofeul visurilor, Pepe mai are o aşteptare în ceea ce priveşte participarea lui la competiţia de la Pro Tv. El speră că, dacă schimbă locul, schimbă şi norocul, şi astfel poate îşi va găsi şi sufletul pereche. Noi le dorim mult succes!

Citit 1624 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2011 09:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.