Noiembrie plin de concerte / OCS, Trooper, Luna Amară şi Celelalte Cuvinte, la Galaţi

Noiembrie plin de concerte / OCS, Trooper, Luna Amară şi Celelalte Cuvinte, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, la club Zodiar va avea loc un concert susţinut de trupa „Omul cu Şobolani”. Trupa se află într-un turneu de promovare a noului album, intitulat „Retro” şi va poposi şi la Galaţi. Rezervările pentru concert se fac direct la club.


Trooper, una dintre cele mai îndrăgite formaţii de rock din Romania, va avea o toamnă încărcată. Trupa a lansat cel de-al şaselea album de studio, intitulat „Voodoo”, iar gălăţenii pot asculta piese de pe acesta în cadrul concertului pe care trupa îl va susţine pe 11 noiembrie în Club Zodiar. Tot la Zodiar va avea loc şi concertul trupei „Luna Amară”, pe 18 noiembrie. Trupa „Luna Amară” este în turneu de promovare a noului lor album „Pietre în Alb”. Preţul biletului la acest concert este de 15 lei.
Trupa „Celelalte Cuvinte” vine la club Zodiar pe 19 noiembrie, pentru a se întâlni cu fanii, mulţumindu-le, în acest fel, pentru fidelitatea cu care îi susţin de trei decenii. 30 de ani, trei ore de muzica, cinci artişti… toate pentru iubitori de muzică bună. Biletele se găsesc în club şi sunt disponibile prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturesti şi on-line pe www.eventim.ro.

Citit 1080 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2011 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.