Dansez la bară pentru tine - Pepe şi Andreea Toma au ajuns la duel
Foto: Foto: Pro Tv

Dansez la bară pentru tine - Pepe şi Andreea Toma au ajuns la duel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un adevărat Michael Jackson al Bollywoodului, dansând cu foc pe ritmuri indiene alături de frumoasa lui parteneră, Andreea Toma, acesta a fost spectacolul pe care l-a oferit Pepe vineri seara pe ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”. Şirul de note de zece care a urmat a fost bagatelă pe lângă gestul făcut de necruţătorul Mihai Petre de a se ridica în picioare pentru a-i da nota maximă. Dansul indian l-a făcut şi pe Willmark să se urce pe masă în semn de respect. Dar adevăratul număr cu care Pepe a uimit juriul şi publicul a fost dansul la bară. Îmbrăcat în pantaloni negri, mulaţi, de latex, şi o cămaşă neagră, Pepe şi-a azvârlit verigheta şi a executat adevărate acrobaţii la bară, juriul întrebându-se de unde are latin-loverul atâta experienţă în acest dans. Revenit cu picioarele pe pământ, a dansat un tangou pasional cu Andreea. Graţia, performanţele şi anii de experienţă în acest dans şi-au spus cuvântul, Andreea uimind din nou juriul.

Mai impresionante decât dansurile celor doi au fost momentele pe care tânăra originară din Galaţi le-a petrecut acasă la Pepe, înconjurată de numeroasele şi mai ales prietenoasele lui rude. Andreea a primit o groază de cadouri de la familia lui Pepe, printre care un trening pentru antrenamente, o giacă de iarnă, un lănţişor de aur inscripţionat cu numele ei şi un uriaş urs de pluş roz.

Surpriza sau mai degrabă şocul cel mare avea să vină la finalul emisiunii. În loc să fie pe podium, aşa cum s-a întâmplat de şase ori până acum, Pepe şi Andreea au ajuns la duel. Motivul? Trei dintre perechile din concurs, printre care şi ei, au obţinut acelaşi punctaj. În consecinţă, au intrat la duel cu singura pereche care a obţinut note mai mici. Rămâne de văzut dacă la ediţia de vinerea viitoare, Andreea şi Pepe vor primi suficiente SMS-uri din partea publicului pentru a rămâne mai departe în concurs. Succces!

Citit 2331 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2011 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.