Balul Bobocilor la "Carol Davila" - Câştigători la spectacolul frumuseţii

Balul Bobocilor la "Carol Davila" - Câştigători la spectacolul frumuseţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi s-a aflat la cea de-a XVIII-a ediţie, Balul Bobocilor organizat de Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a ştiut să puncteze şi în acest an la capitolul originalitate. Unul dintre elementele de noutate a constat în faptul că cei doi prezentatori ai evenimentului sunt şi elevi ai acestei instituţii de învăţământ.

Pe parcursul probelor care le-au pus la încercare măiestria în arta dansului, talentul de a improviza şi cunoştinţele generale, fiecare dintre cei 22 de boboci, grupaţi în 11 perechi, a încercat să convingă juriul şi spectatorii că el este cel mai potrivit pentru câştigarea râvnitelor titluri de miss şi mister. Încă de la prima probă, în care concurenţii au dansat pe ritmurile a diverse melodii, publicul a putut constata că juriul va avea o misiune deloc uşoară.

După un moment artistic susţinut de ansamblul folcloric „Cununiţa Ţepului”, a urmat proba cea mai aşteptată a spectacolului, în care bobocii au prezentat costumele de asistent medical. Cu un decor scenic minimal, bazat doar pe un scaun, concurenţii, dar mai ales concurentele, şi-au pus în valoare formele atrăgătoare, scoase în evidenţă şi de costumele, care parcă intraseră la apă. Însă bănuim că publicul nu a fost deranjat de acest aspect, dacă ne gândim la exclamaţiile aprobatoare venite din toate părţile sălii.

Probele care au urmat acestui moment culminant au părut pline de candoare. După ce fiecare pereche şi-a arătat abilitatea de a improviza diverse scenete, din care nu au lipsit trimiterile ironice la diverse aspecte ale societăţii de astăzi, bobocii au defilat pe scenă în ţinute de seară. Ultima, dar nu şi cea din urmă, a fost proba de cultură generală. În cadrul acesteia, chiar dacă au avut mici ezitări cauzate, probabil, de emoţii, toţi concurenţii au reuşit să răspundă corect la întrebările pregătite de organizatori. În timp ce membrii juriului s-au retras pentru a delibera în privinţa câştigătorilor, participanţii la concurs au dansat din nou pe scenă. La revenire, juriul a oferit premii de participare la şase dintre concurenţi. Apoi, au fost anunţaţi câştigătorii la diverse categorii: miss şi mister asistenţi, miss şi mister popularitate, miss şi mister Esculap, miss şi mister „Carol Davila”. Marii câştigători au fost desemnaţi Florina Nadă, pentru Miss Boboc 2011 şi Eugen Milică, pentru Mister Boboc 2011.

Citit 3458 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2011 13:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.