Sfaturi - Şcoala iubitorilor de animale

Sfaturi - Şcoala iubitorilor de animale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit, dragi iubitori de animale. Câţi dintre dumneavoastră ar fi în stare să adopte, să iubească şi să îngrijească un pisoi lipsit de lumina ochilor? Am primit la redacţie o impresionantă poveste trimisă de către o mare iubitoare de animale – Daniela.
Haggis - o lecţie de viaţă
Bebiţă s-a născut, fără un ochi. Ar fi fost condamnat să moară dacă şansa nu i-ar fi surâs, graţie Danielei. „În noiembrie, o prietenă mi-a arătat o pisică cu pui, din care unul fără ochi. Aşa se născuse, fără glob ocular. M-am gândit că nu va supravieţui afară, unde putea fi atacat de câini sau lovit de maşini, aşa că, deşi îngrijesc aproape 90 de animale, unele cu probleme grave, am hotărât să îl iau la mine. I-am făcut poze şi l-am arătat pe internet cunoştinţelor, în ideea că nu am mai văzut aşa ceva. Nu m-am gândit că s-ar găsi cineva care să-l îndrăgească şi să vrea să-l adopte pe Bebiţă - aşa îi spusesem eu. La scurt timp însă, o doamnă din Anglia care iubeşte mult animalele, mi-a scris ca vrea să îl adopte. Am fost plăcut surprinsă, i-am făcut vaccinurile, paşaportul, toate cele necesare pentru lunga călătorie. Haggis căci aşa se numeşte acum, a ajuns în Anglia la casa lui, unde va avea o viaţă frumoasă şi va fi iubit de stăpânii lui, dar şi de celelalte necuvântatoare ale familiei”, ne-a povestit Daniela. Pentru că nu dorim să ne mărginim doar la a oferi sfaturi profesioniste stăpânilor de animale, le lansăm din nou o invitaţie cititorilor: să ne trimită pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. o poză şi o scurtă prezentare a animalului de companie dacă doresc să le facem celebru prietenul necuvântător în cadrul rubricii noastre.

Citit 1176 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2012 19:40

6 comentarii

 • postat de dana
  Duminică, 05 Februarie 2012 09:14
  'om' ,faptul ca se da o sansa la viata acestor suflete nevinovate ,nu cred ca inseamna ca nu iubim oamenii .simplu fapt ca ele sant necuvantatoare /ca n-au grai ,crezi ca sant mai prejos ,mai neinsemnate si ca nu merita si ele o viata fericita ? hmm..
  0
  0
  Raportează
 • postat de om
  Vineri, 03 Februarie 2012 19:53
  Toti iubim animalele,si eu am(pisi,catel).
  Totusi cu ultimele mofturi, uitam sa iubim si oamenii?????!!!!!!!!!!!!!!!!!????
  0
  0
  Raportează
 • postat de Lucinda Hare
  Vineri, 03 Februarie 2012 18:35
  Hello, I am the lady from Scotland who has Haggis. He is the latest member of our rescued animal family here in Scotland near Edinburgh. Anyone interested in following Haggis's story can find posts on my blog and facebook pages...and posts on YouTube. We have discovered that he was not born blind, but became so because of severe cat flu when very young. We also have two rescued Romanian dogs, Nugget and Bracken.

  http://thedragonwhispererdiaries.blogspot.com/

  http://www.youtube.com/watch?v=zW7MM-bTc90&feature=mfu_in_order&list=UL
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Vineri, 03 Februarie 2012 14:48
  am gresit. am vrut sa votez cinci stele si am facut click aiurea. scuzele mele si vreau sa spun ca articolul am vrut sa-l votez cu maxim. mea culpa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de dana
  Vineri, 03 Februarie 2012 07:36
  viata lunga si fericita ,drag puisor !
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Joi, 02 Februarie 2012 21:36
  bebita, pisoi cu norocul cistigatorului roman la 6/49, chiar ma bucur pentru tine. sa faci multi pisici si sa mori de batrineti. sa nu-ti uiti rudele ramase in romania si sa le dai macar din cind in cind un sms. este o gluma pentru ca si eu am o mitza mare de care mi-este drag si iubesc pisicii.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.