Gălăţenii au talent! - Constanţa Cobzariu, la un pas de finală

Gălăţenii au talent! - Constanţa Cobzariu, la un pas de finală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doar un vot i-a lipsit doctoriţei cu voce de aur din Tecuci, Constanţa Cobzariu, să ajungă în marea finală a concursului „Românii au talent”

Chiar dacă nu au intrat în bătălia finală a talentelor, pentru premiul de 120.000 de euro, dr. Constanţa Cobzariu, această Susan Boyle de Tecuci, aşa cum ne-am permis să o numim, şi exploziva trupă de dans „Keep The Vibe Alive” din Galaţi au cucerit publicul şi juriul vineri, în prima semifinală a concursului „Românii au Talent” de la Pro Tv.

KTVA, ca la „Casa de Nebuni”

Dansatorii de la „Keep The Vibe Alive” din Galaţi, adică Andrei Stan, Vlad Caragea şi Alexandru Iulian Iacobescu, au adus pe scenă nebunia şi o explozie de energie. Costumele şi machiajul şocant, precum şi mişcările dinamice s-au împletit perfect în tema coregrafiei aleasă de băieţi - „Casa de nebuni”. Fiind primii în concurs, au avut teribila misiune de a sparge gheaţa. Şi au reuşit cu brio, aducând publicul direct la punctul de incandescenţă. Chiar dacă nu s-au calificat în finală, talentul le-a fost recunoscut pe deplin. Cârcotaşul juriului, Mihai Petre, le-a spus că ar fi preferat să vadă un dans mai tehnic şi că au fost mai expresivi cu faţa decât cu trupul, dar Andra şi Andi Moisescu i-au lăudat.

La un pas de victorie

Sclipitoare, la propriu şi la figurat, aşa a fost Constanţa Cobzariu, medic ginecolog la Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci. Rochia splendidă, faţa zâmbitoare, mişcările dezinvolte de dans şi vocea senzaţională au transformat-o din persoana timidă de la preselecţii într-o adevărată divă a scenei. „Lângă dumneavoastră mă simt de parcă aş fi Placido Domingo”, i-a mărturisit prezentatorul Pavel Bartoş. Profesionista Andra a felicitat-o din toată inima pentru că, faţă de preselecţie, a dovedit o superevoluţie vocală dar şi o apariţie plină de viaţă. „Am vrut atât, să bucur lumea!”, a mărturisit cu modestie medicul. Talentul său extraordinar dovedit la vârsta de 56 de ani a fost aplaudat şi aclamat la scenă deschisă, doar a reuşit performanţa de a se clasa între primii patru concurenţi votaţi de telespectatori. Decizia finală i-a aparţinut, însă, juriului, care a trebuit să aleagă între medicul cu voce de aur şi trupa de dans „Aset Crew”. Dacă Andra i-a dat votul său, dorindu-şi să o reaudă în marea finală a concursului „Românii au talent”, Andi Moisescu şi Mihai Petre au preferat „Aset Crew”. Faptul că a adunat atâtea voturi din partea publicului dovedeşte, însă, un singur lucru: românii ar plăti să o asculte cântând pe scenă pe dr. Constanţa Cobzariu din Tecuci!

Citit 1717 ori Ultima modificare Duminică, 08 Aprilie 2012 12:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.