Elena Udrea: Cred că este momentul pentru un copil

Elena Udrea: Cred că este momentul pentru un copil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, duminică, că încearcă de aproximativ două luni să îşi găsească timp pentru viaţa personală şi crede că "este momentul" pentru conceperea unui copil.

"Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil –n.r.). Nu poţi să te înhami la asta decât în momentul în care eşti sigur că poţi să o faci foarte bine şi când ai foarte mult timp la dispoziţie. Cred că este momentul", a spus Udrea, la o emisiune a Realitatea TV.

Udrea a arătat că doar lucrurile care ţin de familie ar putea-o opri din cariera politică, dar ea speră să nu se producă astfele de situaţii.

Fostul ministru, vicepreşedinte al PDL, a recunoscut că mai plânge de emoţie la filme, dar niciodată din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în activitatea profesională.

"Mai plâng de emoţie, plâng la filme, culmea, din ce în ce mai des. Încep să mă gândesc că oamenii cu cât înaintează în vârstă devin mai sensibili, probabil că asta e, pentru că mă surprind din ce în ce mai emoţionată de tot felul de filme. În rest, din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în viaţa mea profesională nu am plâns niciodată", a declarat Udrea.

Ea a mai spus că atunci când vrea să se relaxeze îşi sună prietenii şi că relaţiile sale de prietenie sunt statornice: "Eu am aceeaşi prieteni pe care îi aveam şi acum zece ani, cu ei mă simt cel mai bine şi dacă vreau să am un moment în care să mă relaxez îmi sun prietenii".

Citit 1650 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.