Spectacol unic la Galaţi: Cascadorii cu maşini în parcare la Real (P)

Spectacol unic la Galaţi: Cascadorii cu maşini în parcare la Real (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Maşini răsturnate, treceri prin foc, sărituri peste alte maşini, de toate astea vor avea parte cei care vor veni, începând de astăzi, la un spectacol incendiar

Dacă sunteţi pasionaţi de maşini şi de senzaţii tari, nu aveţi voie să rataţi spectacolul unei familii de cascadori din Germania, care dă reprezentaţii, începând de astăzi, în parcarea de la Real. Cinci cascadori profesionişti (tatăl, Alexis Neigert, şi cei patru copii ai săi) îşi propun să ţină cu sufletul la gură audienţa vreme de 100 de minute, timp în care veţi putea vedea pe viu ce aţi văzut numai în filme: treceri prin foc, răsturnări spectaculoase, şofat pe două roţi şi sărituri peste alte maşini. De asemenea, unul dintre cele mai spectaculoase numere va avea loc la final: un Monster Truck de construcţie specială va strivi sub ochii spectatorilor maşinile folosite la acest spectacol.

Un cascador de numai opt ani

În mod cert, cea mai aşteptată evoluţie în cadrul spectacolului va fi cea a mezinului familiei, Fernando, un cascador de numai opt ani. Un copil mic, dar un mare cascador, după cum îl anunţă organizatorii evenimentului. Mai trebuie menţionat faptul că în familia Neigert cascadoria este un mod de viaţă, secretele meseriei fiind transmise din generaţie în generaţie. Dacă vă plac motoarele turate la maximum, dacă sunteţi dependent de adrenalină, dacă aventura face parte din viaţa dumneavoastră, atunci trebuie să veniţi la unul dintre spectacolele care au loc de astăzi şi până duminică, de la ora 20,15, în parcarea de la Real.

Spectacolul se adresează tuturor vârstelor, iar organizatorii promit la final chiar o plimbare cu monstrul Big Foot pentru copiii plătitori de bilete.

Citit 3076 ori Ultima modificare Miercuri, 01 August 2012 19:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.