Concert Low Deep T, sâmbătă, la Divino Glam Club

Concert Low Deep T, sâmbătă, la Divino Glam Club
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Cantautorul single-ului "Casablanca" se află în turneu în Romania

După ce astă-seară va susţine un concert în Club B.O.A. din Bucureşti, sâmbătă va veni la Divino Glam Club producătorul, compozitorul şi solistul britanic Low Deep T.

Artist internaţional, cu o bogată experienţă în industria muzicală, Low Deep T, pe numele real TJ Cases, a primit reacţii pozitive încă de la primele sale compoziţii. La scurt timp, artistul a decis să apară pe scena muzicală sub numele de Low Deep T, explicându-şi alegerea pseudonimului de scenă astfel: Low Deep - datorită vocii sale puternice şi pătrunzătoare (cu inflexiuni ce amintesc de Chris Rea, am adăuga noi), iar T - de la numele său real.

Aflat pentru a treia oară în România, Low Deep T poate părea un nume nou, la început de drum, pe scena internaţională a muzicii house, însă, în realitate, este un producător şi compozitor prolific în Marea Britanie. Stilul Low Deep T reprezintă deja un trademark în lumea muzicii house, combinând piese de dragoste cu beat-uri afro.

Cu numeroase single-uri de notorietate, “Big Love”, “Feelings for you”, “Let’s go back”, dar şi cu un album lansat în 2011, Low Deep T revine anul acesta cu o nouă piesă, numităCasablanca”. Single-ul se bucură deja de succes pe posturile de radio mainstream din România, iar în scurt timp piesa va beneficia şi de un videoclip filmat în cadrul „Low Deep T Romania Tour”, început pe 14 septembrie la Mamaia şi continuat pe 15 septembrie la Bacău.

Într-un interviu acordat postului U TV, artistul declara că iubeşte România, că îl bucură numărul mare de prieteni din ţara noastră cu care ţine legătura pe Facebook şi că este în căutare de parteneri în România, cu care să lucreze. Primul său album, înregistrat la Sony Music, a fost lansat în Africa de Sud, unde a prins foarte bine la public. Cel de-al doilea album este finalizat şi cuprinde piese de dragoste, inspirate din lumea cluburilor - care îi este familiară.

În alte interviuri, acordate la radio, Low Deep T a mărturisit că s-a familiarizat cu cluburile din România, care au un vibe bun şi sunt decorate chiar mai spectaculos decât cele din Londra, că şi-ar dori să aibă o emisiune la radio, noaptea, unde să vorbească despre suflet şi despre iubire. Şi a mai declarat Low Deep T un lucru: că îi place să gătească, şi nu oricum: „Gătesc ca şi cum aş face dragoste. Încet”.

Cei care doresc să-l asculte şi să-l vadă mâine seară, live, trebuie doar să-şi facă rezervare la Divino şi să pregătească 30 de lei, cât e intrarea. La concertul Antoniei au fost 1.600 de gălăţeni, la Mark Night 1.300, poate că Low Deep T va doborî recordul…

Citit 2145 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2012 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.