Ocolul ziarului în 30 de ani | Angela Ribinciuc - 21 din 30

Ocolul ziarului în 30 de ani | Angela Ribinciuc - 21 din 30
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Timp de 21 de ani, prin venele mele a curs "Viața liberă". În redacție, timpul trece altfel, anii zboară cu repeziciunea clipei. Conexiunea cu oamenii este foarte puternică. Preiei emoțiile lor. Așterni, cum poți mai bine, în cuvinte, dramele lor, bucuriile lor. Primești lecții de viață, mereu. Înveți, atât cât poți. Nu e timp nici să privești în urmă, nici înainte. Clipa de acum e cea care guvernează totul.

Ce rămâne, după toți acești ani? Mulțumirea că am putut dărui, că am putut ajuta. Că am contribuit la consemnarea unui fragment de istorie locală. Că am încercat să nu îi dezamăgim pe cititori. Că am putut găsi lumina și partea bună a oamenilor și a lucrurilor.

Acest ziar va rămâne o etapă, foarte frumoasă, a devenirii mele. Sunt recunoscătoare pentru tot.

La mulți ani, "Viața liberă"! La mulți ani, celor ce scriu, celor ce citesc.

CITEȘTE mai multe din Ocolul ziarului în 30 de ani

Citit 3329 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 15:00

1 comentariu

 • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU
  Duminică, 08 Decembrie 2019 15:17
  188.24.199.***
  JURNALISTI ca distinsa doamna ANGELA RIBINCIUC ,intotdeauna ,acolo unde au lucrat,au contribuit major la construirea si consolidarea prestigiului publicatiei care a avut sansa sa-i aiba!!!CULTURA ALEASA,TALENTUL SI EDUCATIA PE MASURA SI PE LANGA ACESTEA,PRINTRE ALTELE,MUUUUULT,FOARTE MULT BUN SIMT SUNT ATUURI ESENTIALE ALE CELOR PUTINI SI NOROCOSI CONDEIERI CARE STRALUCESC IN FRUMOASA MESERIE DE GAZETAR!!DOAMNA RIBINCIUC,ACUM,IN CEAS EMOTIONANT DE BILANT AL ZIARULUI NOSTRU DRAG SI IN PRAG DE SARBATORI ,VA VDRESEZ SI PE ACESTA CALE TOATE URARILE DE BINE SI SANATATE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI!VA MULTUMESC PENTRU AMINTIRILE PLACUTE PRILEJUITE DE COLABORAREA MEA CU ZIARUL SI IN MOD DEOSEBIT PENTRU SPRIJINUL CE L-ATI ACORDAT PROMOVARII,CU ANI IN URMA ,A CLUBULUI DE CULTURA GENERALA ,,LEONARDO DA VINCI ,, ,CE A FUNCTIONAT LA COLEGIUL ,,TRAIAN,,,LA INCURAJAREA SI SUSTINEREA ACESTUI LOC INNOBILAT DE FOARTE MULTE ORI PRIN PREZENTA LA ACTIVITATILE SALE ATAT DE ATRACTIVE ALE UNOR PERSONALITATI DE FRUNTE ALE CULTURII SI SPIRITUALITATII GALATENE CAT SI DIN ALTE DOMENII DE ACTIVITATE!!!Se spune in popor ca ,,omul sfinteste locul,,imi place sa cred ca OAMENI CA DUMNEAVOASTRA ,,SFINTESC,, prin talent si multa abnegatie tot ceea ce intreprind ,si atat de dezinteresat ,materialiceste vorbind,PENTRU BUCURIA SI FOLOSUL OBSTII!!!SA NE TRAITI MULTI ANI,SA NE DEA BUNUL DUMNEZEU TOT OAMENI DE CALIBRUL DUMNEAVOASTRA INTELECTUAL SI SUFLETESC!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.