Bijuterii fantezie unicat, de Dragobete

Bijuterii fantezie unicat, de Dragobete
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Foarte multe doamne şi domnişoare, dar şi domni, au participat la concursul organizat de "Viaţa liberă" şi firma Volmer’s Design.

Volmer`s Design reprezintă un atelier de creaţie în care prind viaţă modele unicat de bijuterii fantezie, originale şi de o înaltă ţinută artistică. Modelele sunt în întregime proiectate şi realizate manual de către un designer cu experienţă şi un designer în devenire (frecventând şcoala de artă).

Creaţiile firmei sunt deosebite, nu respectă canoanele standard şi sunt transpuse în realitate atât prin tehnici, cât şi prin materiale neconvenţionale, fiind astfel de o înaltă ţinută artistică, fiecare model reprezentând în sine o operă de artă. Atelierul de creaţie "Volmer’s Bijuterii unicat" vă oferă colecţii de cercei, brăţări, inele, coliere şi alte accesorii, atât pentru ocazii speciale, cât şi pentru ţinutele de zi sau sport, adolescenţi sau adulţi, create pentru a fi purtate de la jeanşi la haute-couture.

"Modelele unicat sunt create special pentru a accentua personalitatea celei ce le poartă, sugerând originalitate şi îndrăzneală, clasic şi modern. Accesând site-ul nostru vi se va dezvălui universul captivant al bijuteriilor fantezie în care creaţiile sunt realizate din polymer clay modelat manual, combinat în majoritatea modelelor cu foiţă de aur şi argint, pietre semipreţioase, perle şi mărgele de sticlă importate din India, Cehia, China, sticlă de Murano, lemn şi metal sau mărgele acrilice. Am încercat şi am reuşit să acoperim o gamă variată de stiluri, de la stilul clasic la stilurile art nouveau, hippy, avangardist sau sci-fi", ne-a explicat domnul Marius Georgescu-Volmer, cel care face manual fiecare bijuterie în parte.

La Volmer’s Design se execută modele la comandă, unicat sau serie mică, pentru o toaletă sau culoare anume, pentru ocazii deosebite. Vrei să porţi bijuteria visată? Îţi doreşti un colier, o brăţară care să aibă o nuanţă ce se asortează cu ţinuta ta? Sau poate ai cerceii, dar n-ai găsit inel cu piatra asortată? Răspunsul la toate aceste întrebări îl găsiţi pe strada Domnească, nr 18, la Volmer’s Design!

Câştigătoarele

În urma tragerii la sorţi, trei cititoare vor primi câte un set de bijuterii fantezie. Iată care sunt cele trei norocoase pe care le aşteptăm astăzi, 24 februarie, la redacţie (str. Domnească, nr 68) să îşi ridice premiile: Geta Samson, Maria Elena Berdan şi Dana Manea.

Citit 1545 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.