2012 plin de emoţii: Evenimente fericite în lumea vedetelor locale

2012 plin de emoţii: Evenimente fericite în lumea vedetelor locale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul 2012 nu a fost marcat numai de evenimente politice sau de tragedii rămase în memoria cetăţenilor Galaţiului. Pentru unii, anul ce stă să se încheie a fost marcat de evenimente fericite, precum nunta sau naşterea primului copil. Nu ne-am pus în gând să amintim în articolul de faţă toate aceste evenimente, dar am dorit să le marcăm pe cele mai importante dintre ele.

Nunta lui Sîrghi Fotbalistul

Cristian Sîrghi a părăsit tabăra burlacilor pentru a spune un „DA” hotărât chiar în faţa lui Marius Stan, ex-directorul general al FC Oţelul, actualmente primarul oraşului. În luna iulie, Sîrghi a primit învoire din cantonamentul din Olanda pentru a-şi uni destinul cu aleasa inimii sale, Anca. Meciul vieţii lui Cristian Sîrghi a fost coordonat de naşul Gabriel Giurgiu, asistat pentru o pregătire tehnico-tactică perfectă de soţia sa, Lavinia.
Petrecerea ce a urmat a fost de pomină şi va rămâne, cu siguranţă, în memoria mirilor. Din păcate, Cristi nu i-a putut avea alături pe colegii de echipă, dar acest amănunt a fost repede uitat alături de aleasa inimii sale.

Cadou de ziua copilului

Anul 2012 a fost foarte fericit şi pentru deputatul Bogdan Liviu Ciucă. Parlamentarul a primit cel mai frumos cadou din viaţa lui chiar la începutul lunii iunie, când a venit pe lume primul său copil, Alexandru Valdimir. Alexandru este primul copil din familia politicianului şi a venit pe lume cu greutatea de 3 kilograme şi 150 de grame.
Familia Ciucă se poate lauda cu o performanţă rarisima. Între cel mai tânăr şi cel mai bătrân membru al familiei este o distanţă de aproape un secol. Bogdan Ciucă a promis că nu se va opri aici şi îi va face, cu siguranţă, cel puţin un frate sau o soră lui Alexandru.
Bucuria deputatului nu poate fi descrisă în cuvinte, cum nu poate fi descrisă nici bucuria omului de afaceri Corneliu Istrate, care a devenit bunic pentru a doua oară anul acesta.
Nepotul omului de afaceri a avut şi un naş pe măsură. Fostul campion mondial de la categoria supermijlocie, Lucian Bute, l-a încreştinat pe micuţul Corneliu Ioan. Pugilistul a avut emoţii mari, chiar dacă se afla pentru a treia oară în postura de naş, şi a promis că îşi va sfătui finuţul să nu urmeze o carieră în box.
Emoţiile lui Bute din postura de naş au fost mari, dar nu pe măsura celor care îl vor încerca pe pugilist anul viitor atunci când va spune „Da!” în faţa ofiţerului stării civile. Amănunte despre organizare şi despre data nunţii veţi afla doar citind zilnic Viaţa liberă şi în anul 2013.

Citit 1864 ori Ultima modificare Marți, 01 Ianuarie 2013 23:29

4 comentarii

 • postat de suporter galatean
  Miercuri, 02 Ianuarie 2013 12:57
  sanatate, realizari pe plan sportiv si familiar pentru singurul fotbalist cu adevarat GALATEAN macar de-am mai avea cativa ca el........
  0
  0
  Raportează
 • postat de Atena
  Miercuri, 02 Ianuarie 2013 12:11
  Pupincu ri sta de serviciu , limba care sterge fantastic!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alina
  Miercuri, 02 Ianuarie 2013 11:52
  Toti hotii sunt mentionati la ziar si laudati! mai putin lucian bute care nu e hot!
  0
  0
  Raportează
 • postat de d-nei Teodora Miron
  Miercuri, 02 Ianuarie 2013 02:04
  Din pacate anul asta s-a aflat ca ciuca e legat de potlogariile lui boldea. S-a trecut cu vederea ca mentorul sau politic a fost mereu si constant durbaca. Pana la urma au fost votati amandoi pt. parlament, impreuna cu paslaru, alias pintea. Vox populi...Iata cum mafiotii se-mpuiesc intre ei. Felicitari autoarei pt. ca l-a mentionat pe ciuca aici.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.