Ziua care i-a schimbat viaţa lui CRBL

Ziua care i-a schimbat viaţa lui CRBL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CRBL este unul dintre juraţii celui mai spectaculos show de televiziune al acestei primăveri, produs de Antena 1, "România dansează". Este nerăbdător să-şi intre în rol şi spune că ar fi fost o binecuvântare ca, pe vremea când s-a lansat el, să fi existat acest show, care i-ar fi putut adus celebritatea mult mai uşor şi într-un timp record. Cariera sa de acum, crede artistul, are punct de plecare o întâmplare care l-a marcat în copilărie...

Copil năstruşnic şi adolescent cu personalitate, CRBL şi-a rugat mama, pe vremea când era în şcoala generală, să-l înscrie la cursurile de dans, de la Palatul Pionierilor din Piteşti.

“De mult îmi doream, eu eram deja la alte cursuri acolo, dar în pauze îi vedeam cum repetă pe cei de la dans, eram atent, apoi repetam acasă. Şi-n prima zi când am fost admis, iar doamna profesoară m-a pus să fac nişte paşi, eu ştiam deja toată coregrafia”, îşi reaminteşte CRBL, jurat la cel mai spectaculos show al primăverii, realizat de Antena 1, "România Dansează".

“Şi-n acea primă zi s-a întâmplat ceva, care mi-a schimbat destinul, dacă eu am reuşit ceva în viaţă, de la acel moment încolo s-a întâmplat totul. Eram fericit că reuşisem să-i impresionez pe toţi, trebuia să ne îndreptăm spre un parc unde să repetăm, toţi copiii au luat-o înainte, eu am rămas în urmă şi nici unul dintre ei nu m-a strigat.

Ei au luat-o spre stânga, eu, văzând că nu exist pentru ei, în dreapta şi-am plâns tot drumul până la autobuz. Şi-atunci mi-am spus că eu trebuie să fiu cel mai bun. Şi din ziua aceea, am început să vin primul la antrenament, dădeam cu mopul în sală, aprindeam soba, începeam să repet şi plecam ultimul”.

Citit 1939 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2013 17:10

2 comentarii

 • postat de spirache
  Miercuri, 13 Februarie 2013 16:36
  Mai dragilor.... ati ramas fara subiecte, chiar trebuie neaparat sa inghitim toate antitalentele?Bogdan chiar nu gasesti sa pozezi un artist care are ceva de spus?.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Ghica
  Marți, 12 Februarie 2013 00:29
  Nimic original.Tot ce se numeste show in Romania este copiat vulgar de la alte televiziuni din lume.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.