De la "Vocea României" la "Românii au talent". „Muzică, sentiment, energie”, cu Alexandra Penciu şi YJB
Foto: Foto: Pro Tv

De la "Vocea României" la "Românii au talent". „Muzică, sentiment, energie”, cu Alexandra Penciu şi YJB
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tecuceanul Adrian Ilinca, venit special din Italia ca să danseze la „Românii au talent”, se numără printre primii semifinalişti ai competiţiei


“Muzica, sentiment, energie”, adică show în toată regula! Asta au promis, asta au oferit din plin, la „Românii au talent” componenţii trupei YJB, adică Alexandra Penciu, pe care o ştiţi deja de la „Vocea României”, Vincenţiu Mantu şi Leonard Croitoru, elevi la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" din Galaţi. ”Moldovean blues"-ul lor a fost aplaudat cu plăcere nu numai de public, ci şi de cei trei juraţi, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre.

„Exact de ce-aveam nevoie! Da, de trei ori DA!”, a exclamat încântat „spaima” juriului de la Românii au talent, Mihai Petre. Pentru că vineri a fost ultima seară de preselecţii a marelui show de la Pro Tv, iar de la finele acestei săptămâni încep semifinalele, putem spune că Galaţiul a dovedit şi în această ultimă seară că are talent. Cu carul!

Pro Tv nu s-a grăbit să dezvăluie numele tuturor celor 60 de semifinalişti care se vor lupta pentru un loc în marea finală. Ştim însă că printre ei se află cu siguranţă tecuceanul Adrian Ilinca, venit special din Italia pentru a participa la acest show televizat. „Robotul” Adrian Ilinca a aflat că a intrat în semifinală chiar de la Mihai Petre!

Citit 2879 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2013 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.