Unde merită să ne distrăm?

Unde merită să ne distrăm?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţiul este plin de restaurante, baruri, cluburi… de locuri unde ne putem petrece timpul liber. Cum afară vremea ne joacă feste, ba e cald, ba e frig, iar plimbările în aer liber nu au fost încă trecute în fruntea listei de activităţi, vă prezentăm câteva destinaţii, toate la fel de atractive.

Dacă vă este foame şi doriţi să mâncaţi în oraş puteţi alege un loc select, în care se îmbină superlativele bucătăriilor internaţionale şi autohtone. Un astfel de loc este restaurantul Dune (situat pe str. Navelor, bloc Siret), unde veţi găsi un ambient plăcut, menit să vă relaxeze.

Cele mai alese vinuri, dar şi mâncare tradiţională românească le găsiţi la Casa Românească (str. Al.I. Cuza, nr 52). În curând aici va fi deschisă şi terasa, aşa că puteţi savura mâncarea chiar în aer liber.

Sunteţi iubitori de pizza? Atunci nu trebuie decât să faceţi o vizită la Corso (str. Domnească) sau la Serapis (str. Portului). În cele două locaţii cu siguranţă veţi găsi o pizza pe gustul dumneavoastră.

Vreţi să mergeţi în club?

Club Planet (str. Domnească) vă aşteaptă în fiecare săptămână cu petreceri din cele mai reuşite.

Tot pentru dans e deschis şi Club Ze Ba’ (lângă Poliţia Rutieră). Aici veţi găsi o atmosferă intimă, relaxare şi eleganţă. Cele două separeuri vă pot oferi locul ideal pentru a vă distra doar… între prieteni.

Vom încheia raidul nostru din această săptămână la Club Temtation - Viva (Aleea meteo, nr. 4 - spre Metro). La Viva distracţia este asigurată fie de DJ Topo, fie de diferiţi DJ din ţară.

Ne oprim aici în această săptămână, dar vom continua raidul prin oraş pentru a descoperi şi alte locuri de petrecere a timpului liber.

Citit 1312 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.