De la bacalaureat, la concurs de frumuseţe: Gălăţeanca Sînziana Sîrghi, în finala Miss World România 2013

De la bacalaureat, la concurs de frumuseţe: Gălăţeanca Sînziana Sîrghi, în finala Miss World România 2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Sper să câştig măcar unul dintre celelalte premii”, ne-a declarat frumoasa gălăţeancă cu patru ore înainte de startul competiţiei


Gălăţeanca Sînziana Sîrghi – proaspătă absolventă a Colegiului „Al. I. Cuza” se va lupta în seara aceasta cu celelalte 15 finaliste  pentru obţinerea titlului Miss World România 2013, la competiţia ce se va desfăşura în seara aceasta, începând cu ora 19,00, la Club Ambasad'Or Otopeni. Dacă va câştiga competiţia gălăţeanca noastră va reprezenta ţara în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe - Miss World 2013 - care se va desfăşura în Indonezia în perioada 2-30 septembrie 2013.

Sînziana a trecut recent cu bine de probele examenului de bacalaureat, pe care l-a promovat cu medie mare – 8,78, apoi a fost admisă la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi. Cum îi plac provocările, a preferat să participe la o altă competiţie, în locul unei vacanţe liniştite. S-a înscris pe un site, apoi a fost aleasă printre cele 32 de finaliste, iar în urma unui cantonament şi a unor selecţii a rămas printre cele 16 finaliste.  

În noiembrie, anul trecut, frumoasa gălăţeancă a reprezenta ţara noastră la finala Miss Intercontinental 2012, ce s-a desfăşurat la Aachen, în Germania şi unde au participat 60 de finaliste de pe toate continentele.

„A fost cea mai importantă competiţie a mea. Chiar dacă nu am câştigat niciun premiu, m-am ales cu foarte multă experienţă pe care o voi valorifica în acest concurs la care sper să câştig măcar unul dintre celelalte premii puse în joc, dacă nu şi titlul de Miss World România 2013”, ne-a declarat gălăţeanca cu numai patru ore înainte de startul „bătăliei”.

Unul dintre premii este Miss World Internet România 2013 - premiul de popularitate pentru candidata care va primi cele mai multe like-uri pe Facebook, aşa că nu ezitaţi să o votaţi pe Sînziana la adresa: https://www.facebook.com/miss.world.romania.fan.page.

Citit 4198 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2013 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.