Teo Trandafir, un nou început de drum

Teo Trandafir, un nou început de drum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşteptarea a luat sfârşit! Teo Trandafir revine pe micul ecran după o pauză de patru ani în care a cochetat cu politica, a cunoscut din nou fiorii dragostei, a încheiat o căsnicie de doar şase luni şi s-a confruntat cu grave probleme de sănătate peste care, din fericire, a trecut cu bine. De ce a acceptat Teo Trandafir să lucreze la Kanal D? “Mi s-a propus să fiu eu însămi, o dată pe zi, la televizor!”, mărturiseşte vedeta.

La câteva ore de la revenirea în televiziune, Teo Trandafir a acordat un interviu despre emoţiile pe care le are la acest nou început de drum, despre principiile de la care nu se va abate în noua emisiune, despre susţinerea fiicei sale pe parcursul perioadei dificile prin care a trecut şi despre cât de mult a schimbat-o această perioadă. Cum este, deci, “noua Teo Trandafir”?

Reporter: Cum te simţi la revenirea pe micul ecran, după o lungă perioadă de pauză? Care sunt emoţiile cele mai mari? Reacţia publicului sau faptul că nu te vei simţi total în apele tale din nou în direct?

Teo Trandafir: Mi se pare, după participarea la mai multe emisiuni, în special mă refer la WOWBiz, de la Kanal D, că m-am simţit ca peştele în apă. M-am simţit minunat! Din momentul în care am intrat, am înţeles despre ce e vorba, m-am temut pentru o clipă că nu mai vorbesc limba, dar mi-am dat seama că, odată învăţat mersul pe bicicletă, e mai complicat cu uitatul.

Rep: Te vei lupta în audienţe cu emisiuni puternic tabloidizate. Ai speranţa că publicul aştepta tipul de emisiune pe care îl realizai în trecut?

T.T.: Dacă nu aveam speranţa asta, stăteam acasă şi coseam goblen.

Rep: Cu ce tip de subiecte vei veni, spre deosebire de concurenţă? Ce vom vedea? Ce nu vom vedea? Pe cine nu vom vedea?

T.T.: Nu avem o listă cu cine nu vă apărea la televizor. Fiecare om care în momentul ăsta ar putea servi drept subiect unor emisiuni tabloide, ar putea să vină la noi în cu totul şi cu totul altă dimensiune, afişând cu totul şi cu totul altă valenţă. Vă dau un exemplu: Costi Ioniţă. Toată lumea îl ştie dintr-un punct de vedere, eu am aflat că face yoga. Pe mine personal m-ar interesa lucrul ăsta, eu l-aş aduce. Nu există un tip de invitat “ăsta nu, niciodată!”. Nu ştii niciodată ce se apucă să facă, poate un om se reinventează, este păcat să le pui bariere înainte de a le da şansa să arate ce pot să facă. Filosofia acestei emisiuni este că există speranţă în România, că ne aflăm în mijlocul unei crize mondiale. Nu s-a înrăit lumea, ci doar se ştie mai mult despre asta şi trebuie să ne ţinem strâns de locul de unde am plecat. Am plecat de la bunătatea noastră, a fiecăruia. Toată lumea zice: cei din jur sunt răi! Ok, ce putem schimba? Pe noi, fiecare pe el. Daca eşti mai îngăduitor, dacă o treci mai cu umor, dacă răutatea unuia o interpretezi ca fiind o stare de moment sau o antipatie personală de moment, ţi-e mai uşor decât să stai să aprofundezi.

Rep: Cu ce îţi doreşti tu să rămână telespectatorii după ce urmăresc o ediţie a emisiunii tale?

T.T.: Mi-aş dori să rămână cu speranţa că începând de astăzi pot fi diferiţi.

Rep: Cum te-au schimbat momentele dificile trăite în ultimii ani? Cum este noua Teo Trandafir?

T.T.: Am înţeles un lucru pe care nu l-aş fi crezut, în ciuda faptului că mi se spusese că e aşa. Unii preferă să lovească alţi oameni atunci când cei din urmă au căzut. Când nu te poţi apăra, o să-ţi descoperi într-adevăr inamicii. Am înţeles că un om căzut nu poate fi lovit, niciodată! Asta e noua Teo Trandafir: “Niciodată nu dai într-un om căzut”.

Rep: Cum a reacţionat Maia când a auzit că vei fi zilnic la televizor? Bănuiesc că era prea mică atunci când realizai emisiuni la Pro TV, Romantica şi Prima TV pentru a conştientiza ceea ce făceai zilnic pe sticlă…

T.T.: Ea nu a conştientizat niciodată nici ce fac Simona Gherghe sau Cătălin Măruţă, pentru că are treabă multă, are lucruri de făcut, nu stă la televizor să vadă emisiuni tabloide. Dar i-am spus (nu se ştia că voi fi la Kanal D, ştiam doar eu): “Ştii, o să fac în aşa fel încât să fii mândră de mine!”. Şi mi-a zis: “Ştii ceva, mândră de tine am fost tot timpul!”.

Rep: Care este cel mai de preţ lucru pe care l-ai învăţat de la ea?

T.T.: Cel mai important este faptul că atunci când un prieten te loveşte, trebuie să treci peste asta cu eleganţă şi să te prefaci, la început, că n-ai văzut. Abia după aia, stai, o rumegi, aştepţi şi acţionezi în consecinţă.

Rep: Dar cel mai de preţ lucru pe care ea l-a învăţat de la tine?

T.T.: Ea zice că primul lucru pe care l-a învăţat este să nu facă discriminări de niciun fel.

Rep: Ce te-a determinat să alegi Kanal D şi nu un alt post tv?

T.T.: Oferta Kanal D a fost cea mai apropiată de ce-mi doream să fac. Departe de tabloid, departe de lumea pe care o vedem cu toţii, mi s-a propus să fiu eu însămi, o dată pe zi, la televizor, de luni până vineri. Cum să refuzi aşa ceva?

Rep: Ce îţi mai doreşti în momentul de faţă pentru a te simţi pe deplin împlinită?

T.T.: Mi-ar plăcea ca toată lumea să înţeleagă că nimeni nu e pe deplin împlinit. Toată lumea are câte o bubă în cap. Ăla care le are pe toate are senzaţia că ar putea să nu le mai aibă, ăla care nu le are se simte neîndreptăţit că nu le are, ăla care le-ar putea avea are senzaţia că ar putea greşi în încercarea lui de a le avea. Am înţeles un lucru: Joacă, exact ca la poker, cartea pe care o ai! În viaţă nu e important să-ţi vină carte bună, important e să o joci perfect pe aia care-ţi vine.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1401 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2013 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.