Berti Barbera şi Nicu Patoi, în concert de zile mari la Galaţi

Berti Barbera şi Nicu Patoi, în concert de zile mari la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Berti Barbera şi Nicu Patoi vă aşteaptă la un concert de zile mari, sâmbătă seara în Yoobi, începând cu ora 22,00. Intrarea costă 20 de lei de persoană.

Berti Barbera este un muzician cosmopolit. Ca orice artist modern, îşi deschide urechile şi sufletul la diversitatea stilistică şi la multiplele posibilităţi de redare a unei lucrări muzicale. Cu un spectru vocal flexibil şi cu un instinct ritmic care-i oferă posibilitatea de a folosi mai multe instrumente de percuţie, Berti reuşeşte, prin multitudinea de tehnici moderne şi tradiţionale, cu multă pasiune, dezinvoltură şi umor, să dea o formă originală, spectaculoasă şi accesibilă oricărei piese pe care o abordează. Experienţa acumulată în timpul emisiunilor Taverna l-au transformat într-un show-man redutabil, care interacţionează uşor cu publicul, purtându-l cu dezinvoltură pe aripile muzicii.

La Nicu Patoi nu reuşeşti niciodată să bănuieşti resursele cu care îşi îndeplineşte rolul de excelent acompaniator şi om de studio, un membru de baza în toate grupurile prin care a trecut, de la încercările rock din adolescenţă până la proiectele serioase la care participă în prezent, inclusiv propriul band - Platonic. Chitaristul gălăţean Nicu Patoi este un artist care foloseşte o multitudine de procedee tehnice într-o manieră subtilă, bine proporţionată, combinând echilibrat claritatea acordurilor cu momentele de rafinament solistic, viteză şi feeling. Un interpret cu rigoare de matematician şi suflet de artist, care străluceşte în orice moment în care interacţionează cu chitara.

Citit 1401 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2013 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.