Gabriela Cristea: "Nu am cui să îi spun "Te vreau lângă mine!""

Gabriela Cristea: "Nu am cui să îi spun "Te vreau lângă mine!""
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi prezintă o emisiune în care invitaţii speră să îşi găsească jumătatea, Gabriela Cristea mărturiseşte că, în ceea ce o priveşte, este singură şi încă aşteaptă să se ivească marea iubire. “La coadă la pâine”, “pe scara rulantă”, “într-un platou de televiziune”, oriunde se poate ivi. Pentru ea, însă, bărbatul acela încă întârzie să apară.

Reporter: Într-o lume în care scandalul este cel care face audienţă, cum de ţi-ai dorit să prezinţi o emisiune cu un format “cuminte” în care la putere este iubirea?

Gabriela Cristea: Dragostea este argumentul suprem în care cred. Oricât de meschini am fi, oricât de urât am vorbi, oricât de negativişti am fi, dragostea este cea care ne salvează la sfârşitul zilei. Cred în puterea purificatoare a dragostei! Trecând şi prin experienţa trăită recent, am fost convinsă că nu vreau să muncesc la o emisiune tabloid. Mi-am dorit un show care să promoveze numai sentimentele frumoase.

Rep: Crezi cu adevărat în posibilitatea de a-ţi întâlni dragostea în platoul unei emisiuni tv?

G.C.: Cred că dragostea poate fi întâlnită oriunde. Te poţi împiedica la coadă la pâine şi să te prindă dragostea în braţe. Poţi să cobori pe scara rulantă şi să stai alături de cel sau cea care-ţi va fi alături toată viaţa. Poţi să stai într-un platou de televiziune, să te fi uitat la omul acela de zece ori şi a unsprezecea oară să-ţi dai seama că este sufletul tău pereche.

Rep: După o perioada grea şi un divorţ nu tocmai uşor, te simţi pregătită să vezi oameni îndrăgostindu-se chiar sub ochii tăi?

G.C.: Bineînţeles că sunt pregătită să văd oameni îndrăgostindu-se sub ochii mei şi să trăiesc alături de ei sentimente frumoase. Cred ca cel mai frumos este să vezi cum se naşte iubirea. Poate o să am şi momente de slăbiciune în care o să mă gândesc că, totuşi, merg acasă după emisiune şi sunt singură, dar nu mă deranjează. Nu înseamnă că dacă eu sunt singură şi ceilalţi trebuie să fie. Îmi plac oamenii care se iubesc şi-şi zâmbesc complice!

Rep: Până acum am observat că oamenii mai în vârstă sunt mult mai deschişi la a veni să-şi cunoască jumătatea la televizor decât cei tineri. Cum îţi explici asta?

G.C.: Poate pentru că singurătatea i-a dus la capătul răbdării. Încercăm din acest sezon să scădem media de vârstă. Îmi doresc să aduc aproape tinerii pe care vreau să-i vedem cum se descurcă în mrejele dragostei. Cei în vârstă au experienţa, iar noi vrem acum să-i vedem pe cei novice, să învăţăm împreună de la cei mai experimentaţi.

Rep: În acest moment, ai putea să spui cuiva "Te vreau lângă mine"? Din punct de vedere emoţional, te-ai putea deja dedica unei noi relaţii?

G.C.: În acest moment nu am cui să spun "Te vreau lângă mine", pentru că nu am întâlnit bărbatul care să-mi facă inima să vibreze. Dacă o să-l întâlnesc, sper să am ochii deschişi şi să-l văd.

Rep: Care sunt lucrurile care te-au ajutat să depăşeşti momentul divorţului, să te menţii pe linia de plutire într-o perioadă atât de zbuciumată a vieţii tale?

G.C.: Cred că m-au ajutat oamenii din jurul meu, nevoia şi eu. Am avut suficientă putere să merg mai departe.

Rep: Au fost multe gurile rele care au spus că te-ai apropia vertiginos de anorexie. Tu eşti mulţumită de felul în care arăţi în prezent?

G.C.: Am o greutate optimă pentru înălţimea mea. Anorexia e o boală, dacă eu am pierdut nişte kilograme nu înseamnă că sufăr de vreo afecţiune. E un proces absolut normal atunci când ai un stil de viaţă sănătos. Inclusiv colegii mei se întrebau dacă eu mănânc ceva, asta până să vadă ce alimentaţie am. Ce pot să spun e că în acest moment mănânc mai mult decât mâncam înainte, dar sănătos. Asta e secretul! Dacă am sta să ascultăm propriul corp, ne-am da seama că el ne spune când, cât şi ce să mâncăm, doar că noi suntem atât de absorbiţi de societatea de consum să încercăm toate nebuniile care apar pe piaţă, încât uităm să ne ascultăm corpul.

Rep: Crezi că emisiunea "Te vreau lângă mine" poate ajunge la nivelul notorietăţii pe care l-a atins "Noră pentru mama" mulţumită prezentei tale?

G.C.: Emisiunea “Noră pentru mama” nu a avut notorietate doar datorită mie. Am avut o echipă foarte mare în spate, lucru care se întâmplă şi la emisiunea “Te vreau lângă mine”. Da, cred că echipa, ideile şi prezenţa mea vor aduce notorietatea de care zici. Orice om vrea să-şi depăşească limitele.

Rep: Din experienţa ta, care sunt elementele-cheie ale unei relaţii fericite şi care sunt lucrurile care îi pot îndepărta pe doi oameni?

G.C.: Grea întrebare. Nu cred că există o reţetă. Fiecare cuplu trebuie să-şi găsească aceste elemente-cheie. Nu contează să descoperi doar lucrurile care te ţin împreună, trebuie să fii conştient şi de cele care te despart şi să încerci să faci ceva.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2074 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2013 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.