În cursa talentelor de la X Factor / Florin Ristei şi Eliza Bunu printre cele mai bune voci

În cursa talentelor de la X Factor / Florin Ristei şi Eliza Bunu printre cele mai bune voci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dintre sutele de voci, unele de-a dreptul extraordinare, altele veritabile antitalente, care s-au străduit să impresioneze juriul la X Factor, gălăţeanul Florin Ristei şi tecuceanca Eliza Bunu vor merge mai departe în marele concurs al Antenei 1. Florin Ristei face parte din echipa Deliei, iar Eliza Bunu formează o trupă cu braşoveanul Rareş Raicu şi îl are drept mentor artistic pe veninosul Cheloo.

„Ea este Dana, colega mea!”

Aşa i-a cântat Delia la videotelefon gălăţeanului Florin Ristei. Artista a ales piesa trupei „Amicii”, care l-a consacrat pe Florin Ristei, pentru a-i da vestea că din sutele de voci a fost ales pentru a intra în Bootcamp - cantonamentul de pregătire pentru spectacolele live ale X Factor.

Un telefon similar a primit şi Sorin Bumbaru, chipeşul gălăţean în faţa căruia Delia s-a topit ca o îngheţată la soare. Deşi l-a sorbit din priviri şi a promis că se va ocupa personal de el, după noua probă de talent oferită de gălăţean, Delia a trebuit să-l elimine din competiţie.

În vreme ce unii concurenţi plângeau şi părăseau X Factor, alţii, printre care şi Florin Ristei, stăteau ca pe frigare în aşteptarea verdictului. Ca să se „răcorească”, şi-au promis că se aruncă în piscină dacă merg mai departe în concurs. După ce i-a perpelit bine de tot, reproşându-le că n-au fost suficient de convingători, Delia i-a salvat anunţându-i că au trecut de primul hop! Prinsoarea trebuia respectată, aşa că Ristei a dat tonul bălăcelii generale şi s-a aruncat îmbrăcat în piscină!

În suc propriu a fiert până a dat în clocot şi tecuceanca Eliza Bunu, care formează o trupă cu braşoveanul Rareş Raicu, rapperul care l-a impresionat atât de mult pe Cheloo, încât i-a promis câteva „instrumentale”. Chiar dacă s-a calificat la X Factor individual, Eliza, studentă în Bucureşti şi „veterană” a concursului, fiind deja la a doua participare, a acceptat o prestaţie artistică în doi. După noua probă de talent, necruţătorul Cheloo a recunoscut că tecuceanca s-a descurcat mult mai bine, ba chiar că braşoveanul rapper o trage înapoi. Pentru că Eliza n-a vrut în ruptul capului să renunţe la el, Cheloo le-a dat vestea bună: merg mai departe în concurs.

Le ţinem pumnii lui Florin Ristei şi Elizei Bunu şi ne dorim să-i vedem în finală!

Citit 1437 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2013 21:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.