Lavinia şi Ştefan Bănică: „Despărţiţi” la sfârşit de an

Lavinia şi Ştefan Bănică: „Despărţiţi” la sfârşit de an
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lavinia şi Ştefan Bănică Jr. nu ţin cont, se pare, de superstiţia conform căreia este bine să-ţi petreci Revelionul în compania persoanei iubite şi să te săruţi cu patos sub vâsc la miezul nopţii, pentru ca anul care vine să fie unul plin de iubire.

Se pare că anul acesta, Lavinia şi Ştefan nu vor petrece Revelionul împreună, iar asta datorită concertelor pe care artista le are de susţinut în noaptea dintre ani.

Lavinia şi Ştefan Bănică Jr. nu ţin cont, se pare, de superstiţii şi vor petrece despărţiţi ultima noapte din an, după cum informează Wowbiz.ro, iar asta din cauza faptului că bruneta are de onorat nu mai puţin de cinci concerte de Revelion.

Lavinia va da mai întâi fuga la un hotel de lux de pe Valea Prahovei, iar apoi se va întoarce în grabă spre Bucureşti pentru a mai susţine încă patru spectacole.

Acest „sacrificiu” nu este însă făcut în van, având în vedere că artista îşi va rotunji conturile, după acest tur de forţă, cu nu mai puţin de 10.000 de euro.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică au încetat să-şi mai ascundă relaţia de ochii indiscreţi ai presei şi se bucură acum din plin de această perioadă din viaţa lor. Prima vacanţă romantică a celebrului cuplu a fost la Paris. Ştefan şi Lavinia au petrecut momente de vis în Oraşul Indrăgostiţilor, plimbându-se pe malul Senei şi admirând panorama din Turnul Eiffel.

Cei doi susţin că formează un cuplu doar de anul acesta, ignorând cele întâmplate în 2011, când ziarul Click! a pretins faptul că Bănică are o aventura cu artista. Despre Bănică, Lavinia are numai cuvinte de laudă.

“E tandru, are mult umor şi multe calităţi, e chimia dintre doi oameni. Aşa m-a cucerit. Relaţia a început în urmă cu ceva timp, nu acum doi ani. Lăsăm lucrurile să vină uşor, nu forţăm nimic. Ne uităm la filme, facem chestii normale. Mai gătesc din când în când. Am putea colabora pe viitor, încă n-am discutat despre asta, pentru că nu avem timp”, a declarat Lavinia la Wowbiz.

Celebrul ei iubit a ales o agenţie de presă pentru a informa publicul despre idila lor. “Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pîrva şi nu ascund lucrul acesta.

Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulţumesc!”, a declarat artistul prin intermediul Mediafax.

Citit 1832 ori Ultima modificare Vineri, 27 Decembrie 2013 15:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.