Peste 150 de persoane au sărbătorit 15 ani de Express TV
Foto: Foto: Cristian Munteanu

Peste 150 de persoane au sărbătorit 15 ani de Express TV
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Postul de televiziune Express Tv Galaţi-Brăila a sărbătorit cei 15 ani de existenţă vineri seara, la restaurantul Havana. Chiar dacă nu au mai avut, ca în alţi ani, invitate în recital vedete naționale cu nume sonore, partea muzicală a evenimentului a fost asigurată cu succes de Dănuţ Band Project din Brăila, având-o solistă pe gălăţeanca Maria Magdalena Cotro Duţu. Două momente deosebit de apreciate din programul serii le-au constituit prezentarea videoclipurilor  “Buletin de Express”, de la sărbătoarea de anul trecut, şi, respectiv, “Căpitan la 15  ani”, de anul acesta. Printre oficialităţile care au dat curs invitaţiei de a participa la sărbătoare s-au numărat primarul Marius Stan, deputatul Victor Paul Dobre, primarul Tecuciului, Daniel Țuchel, directori ai instituţiilor de cultură, dar şi foarte mulţi prieteni ai postului de televiziune, în total, peste 150 de persoane.

Express TV a fost fondat pe 15 ianuarie 1999 de regretatul Clim Sabin, alături de Ștefan Onişor și Mureş Renghea. De atunci şi până astăzi, acest post local de televiziune a constituit o rampă de lansare pentru câţiva tineri care lucrează în prezent în media, la Bucureşti: Florentina Fântânaru (realizator emisiuni la Antena Stars), Dorina Novac (prezentatoarea Jurnalului TVR), Dan Mizileanu (şef tehnic Antena 3), Radu Cimpoeşu (director Departament Promo Antena 1).

În prezent, echipa Express Tv numără doar şapte angajaţi - dintre care doi chiar din echipa cu care a pornit la drum, acum 15 ani, Cătălin Negoiţă şi Gabriel Chifu, actualul director al postului. La realizarea emisiunilor contribuie şi un mare număr de colaboratori. După cum ne-a declarat Gabriel Chifu, planurile de viitor ale postului Express Tv Galaţi-Brăila includ extinderea echipei dar şi câteva schimbări în grila de programe. 15 ani, pentru un post local de televiziune, mai ales în condiţiile actuale, înseamnă mult.

La mulţi ani, buni, Express Tv!

Citit 3872 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.