Gălăţeanca Daniela Negoiţă, în finala Next Star
Foto: Foto: Antena 1

Gălăţeanca Daniela Negoiţă, în finala Next Star
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanca Daniela Negoiţă, în vârstă de 12 ani, a câştigat, joi seara, cea de-a cincia ediţie a emisiunii Next Star, de la Antena 1 şi a intrat, astfel, în Finală, şi, implicit, în lupta pentru premiul cel mare de 20.000 de euro! Puştoaica a devenit prima rapperiţă de la Next Star şi a făcut furori cu piesa ”Swagger Jagger” a lui Cher Lloid, pe care a interpretat-o excepţional!

Juriul, în extaz

„E vedetă, frate, vedetă!”, a fost prima reacţie a lui Pepe. „Zici că face playback”, s-a minunat şi Lora, atât de bine suna vocea copilei, atât la refren cât şi la flow (versuri). Maria Cârneci nu mai contenea să-i laude atitudinea şi accentul british, iar energia debordantă a fetei l-a făcut şi pe Vasile Muraru să danseze. După ce juriul a aplaudat-o în picioare, Connect-R i-a aruncat o provocare: „Poţi mai mult? Un acapella hip-hop?”. Daniela, atât a aşteptat şi s-a lansat într-o demonstraţie de hip-hop care i-a lăsat pe toţi cu gurile căscate. „Oameni buni, nu vreau să greşesc, dar pentru mine seara asta s-a oprit la rap-ul acesta. Pe mine m-a spart! Eu nu am văzut şi nu credeam că o fată poate să dea rap în halul acesta de bine! E minunată”, a mărturisit Connect-R.

Emoţii până la lacrimi

Forţa şi siguranţa cu care a cântat, performanţa Danielei au fost cu atât mai mari cu cât cu câteva secunde înainte de momentul artistic a trăit emoţii uriaşe, care au făcut-o să plângă. Prezentatorul, Dan Negru, a întrebat-o cine este prietena ei cea mai bună, iar Daniela a povestit despre Andreea. Încă de la grădiniţă erau de nedespărţit, dar Andreea a trebuit să plece în Marea Britanie, dar chiar şi aşa au continuat prietenia pe internet. Dan Negru i-a propus Danielei să-i trimită o poză „selfie” pe internet. Numai că, în fotografia făcută cu telefonul mobil a descoperit-o, în public pe Andreea, care se strecurase acolo în timpul pregătirilor pentru poză. Uimită, nevenindu-i să creadă că e real, Daniela s-a întors imediat către public şi, de emoţia revederii, i-au dat lacrimile. Căldura şi afecţiunea cu care cele două fete s-au îmbrăţişat, a făcut şi juriul să lăcrimeze.

Andreea a susţinut-o din public, alături de mama Danielei şi de instructoarea Andreea Ignat. Decizia juriului a fost extrem de grea pentru că toţi copii au fost foarte talentaţi, însă Daniela Negoiţă i-a cucerit pe toţi cu spectacolul ei. Daniela este elevă în clasa a VI-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” şi, de patru ani, membră a ansamblului „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, instructoare Andreea Ignat.   

Citit 3075 ori Ultima modificare Vineri, 21 Martie 2014 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.