Clubul Fantezia organizează Campionatul Naţional de Dans Sportiv

Clubul Fantezia organizează Campionatul Naţional de Dans Sportiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe 1 şi 2 mai, dans standard şi latino * Mihai Petre este în juriu *

Pe 1 şi 2 mai, la Sala Polivalentă din Brăila, va avea loc Campionatul Naţional al României de 10 Dansuri, organizat de Clubul de Dans Sportiv Fantezia.

Federaţia Română de Dans Sportiv şi Ministerul Tineretului şi Sportului sunt instituţiile care se implică în fiecare proiect al Clubului Fantezia. Printre organizatorii acestei ediţii mai sunt Primăria Brăila, Consiliul Judeţean şi Direcţia pentru Sport Brăila.

„Anul trecut am reuşit să aducem în atenţia publicului Campionatul de 10 Dansuri, eveniment care nu se mai ţinuse de cinci ani în România. Am muncit mult şi am reuşit să mai organizăm încă o ediţie. Spectacolul este organizat în primul rând pentru sportivii care dansează la cele două secţiuni: standard şi latino. Pentru ei, timpul de antrenament e dublu şi costurile la fel. De aceea sunt foarte mândru de evenimentul de anul acesta”, ne-a declarat Marian Adam, preşedintele Clubului de Dans Sportiv Fantezia.

Evenimentul va debuta vineri 1 mai, la ora 9,00, şi se va încheia sâmbătă seara, la ora 20,00. La concurs şi-au anunţat participarea cluburi din toată ţara, numărul participanţilor fiind estimat la 600 de perechi.

Cei mai mici concurenţi au vârsta de 6 ani, iar cei mai mari au până în 35 de ani. Perechile vor dansa atât în cadrul campionatului, dar şi pentru Cupa Fantezia.

„Sportivii participanţi au şansa să câştige mai multe premii, fiind două concursuri în cadrul aceluiaşi eveniment -Campionatul şi Cupa”, a adăugat domnul Adam.

Organizatorii competiţiei s-au străduit să facă rost de bani pentru diplome, cupe, medalii şi premii substanţiale.

Cu o brigadă de arbitri de valoare, începând cu preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv şi până la renumitul Mihai Petre, concursul găzduit de oraşul vecin se anunţă a fi o reuşită. Toţi iubitorii de dans sportiv sunt aşteptaţi la Brăila pentru a vedea un concurs plin de graţie şi frumuseţe.

Citit 1056 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.