Seminarul Londa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doamnelor şi domnişoarelor, vreţi să aflaţi ultimele tendinţe în materie de modă, make-up şi hair-style, adică vreţi să ştiţi tot ce se va purta în sezonul primăvară-vară în materie de coafuri, machiaj şi haine atunci n-aveţi voie să lipsiţi de la „Seminarul Londa”.

Evenimentul are loc luni, 27 aprilie, de la ora 10.00, la Club Andy’s şi este organizat de Londa. Amănunte despre seminarul de frumuseţe am aflat de la hair-stylist-ul Mihaela Neculai (stilistul care a făcut schimbarea de look la concursul organizat de ziarul nostru de 8 Martie):

„Gălăţencele vor afla că se poartă stilul natural breeze, care înseamnă culori naturale, combinaţii de culori apropiate, reflexe, sclipiri. În trend sunt meşele back to back, croşetate sau şah. Tendinţele din anii ’70 – ’80 revin în forţă, atât la coafuri, cât şi la machiaj şi ţinute vestimentare”.

Din câte am aflat din culise, surpriza evenimentului va fi o prezentare de modă Florentina Giol, designer gălăţean care s-a impus pe piaţă cu ţinute foarte elegante.

Designer-ul ne-a dat şi câteva amănunte despre trendul în modă: „Colecţia primăvară-vară 2009 dă viaţă femeii misterioase, puternice, care cunoaşte forţele nevăzute ale universului. Materialele folosite, naturale şi uşoare ca voalurile de mătase, satenurile, vâscoza, dar şi combinaţiile de bumbac cu mătase, sunt cele care învăluie siluetele feminine în acest sezon”. 

Doamnele şi domnişoarele care vor participa luni la „Seminarul Londa” vor putea afla şi tendinţele în make-up  de la Alexandra Chivu. Dacă vreţi să fiţi în trend nu trebuie să rataţi evenimentul de luni.

Citit 1062 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.