VIDEO/ Animaţia "Frozen" a intrat în topul 5 al filmelor cu cele mai mari ÎNCASĂRI din istorie

VIDEO/ Animaţia "Frozen" a intrat în topul 5 al filmelor cu cele mai mari ÎNCASĂRI din istorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lungmetrajul de animaţie "Regatul de gheaţă/ Frozen", produs de studiourile Disney, ocupă poziţia a cincea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, la nivel mondial, informează contactmusic.com.

După ce a obţinut încasări de 6,7 milioane de dolari în Japonia, la sfârşitul săptămânii trecute, "Regatul de gheaţă" a urcat pe poziţia a cincea în topul filmelor cu cele mai mari vânzări de bilete din toate timpurile.

Pe primul şi al doilea loc în box office-ul mondial se situează filmele regizate de James Cameron "Avatar" (2,78 miliarde de dolari), "Titanic" (2,18 miliarde de dolari), urmate de "Răzbunătorii/ The Avengers" (1,51 miliarde de dolari), pe locul al treilea, şi "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2/ Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" (1,34 de miliarde de dolari), pe locul al patrulea.

Lungmetrajul "Regatul de gheaţă/ Frozen" este, totodată, filmul de animaţie cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 1,21 de miliarde de dolari.

Citit 963 ori Ultima modificare Luni, 26 Mai 2014 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.