Antonia: "Tinerii trebuie să aibă ce învăţa de la modelele lor"

Antonia: "Tinerii trebuie să aibă ce învăţa de la modelele lor"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru Antonia, frumoasa jurată de la “KIDSing”, show ce va începe în toamna la Kanal D, cariera muzicală a început să se contureze destul de târziu, fapt care nu a împiedicat-o să se bucure de succes încă de la prima piesă înregistrată, devenită hit la foarte scurt timp de la lansare. Artista a vorbit despre începuturile carierei ei, dar şi despre noua emisiune la care este jurat.

"Am început să iau lecţii de canto la 12 ani, părinţii mi-au susţinut decizia, şi atunci când am vrut să fac modelling, şi când am trecut la muzică. Au fost mereu alături de mine şi le mulţumesc pentru asta. Când eram în America, nu eram convinsă că vreau să devin cântăreaţă. Nici în România nu am venit cu acest plan. S-a întâmplat ca Tom Boxer să mă asculte cântând, i-a plăcut, mi-a dat să înregistrez piesa "Morena" şi aşa a început cariera mea. Aşa au venit şi primele concerte…", povesteşte Antonia, despre începuturile carierei sale muzicale.

După "Morena", au urmat o serie de piese devenite celebre în timp record (Pleacă, Jameia, Marabou, Hurricane), Antonia devenind idolul a milioane de tinere din România şi nu numai. Fanii o urmăresc pretutindeni, dar Antonia nu se simte "sufocată" de atenţiile lor.

 

 

"E măgulitor pentru mine, multe admiratoare de-ale mele se îmbracă la fel ca mine, îşi aranjează părul ca mine… În ultima vreme, toată lumea vrea să facem selfie!", spune Antonia, conştientă că de-aici decurg şi responsabilităţi.

"Tinerii trebuie să aibă ce învăţa de la modelele lor, trebuie să fie inspiraţi de reuşite, de lucrurile bune pe care acei oameni le fac şi care le pot folosi în viaţă", a adăugat artista.

Referitor la micuţii care au venit până acum la preselecţiile “KIDSing”, însoţiţi de părinţii lor, Antonia a remarcat talentul uriaş al unora dintre concurenţi, dar şi emoţiile copleşitoare ale părinţilor.

"Unii copii m-au lăsat fără cuvinte! Au potenţial de a deveni artişti adevăraţi în câţiva ani. Alţii trebuie să se pregătească foarte conştiincios, dar prin muncă totul e posibil. Cât despre părinţi, cei mai mulţi aveau emoţii mai mari decât copiii lor. Dar e important să fie alături de ei şi în timpul show-ului, şi în culise. Şi după competiţie, la orice decizie vor să ia în cariera lor muzicala viitoare. Şi nu numai!”, a adăugat Antonia.

Antonia face parte, alături de Gabriel Cotabiţă şi Wilmark, din juriul “KIDSing”, unicul show dedicat talentului vocal al copiilor, ce va începe din toamna la Kanal D. Prezentatorii “KIDSing” sunt Dan Bordeianu şi Theo Rose, o tânără speranţă a muzicii.

 

Cine este Antonia

Antonia, pe numele său complet Antonia Iacobescu (n. 12 aprilie 1989, Bucureşti), este cântăreaţă şi fotomodel de origine română. De la vârsta de cinci ani a trăit alături de părinţii săi în Statele Unite ale Americii, unde a terminat liceul şi a intrat şi în lumea modellingului. A participat la sute de şedinţe foto pentru cataloage şi a ajuns să colaboreze cu agenţii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Cântăreaţa povesteşte însă că experienţa în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităţilor dintre manechine. După 13 ani petrecuţi în SUA, Antonia s-a întors cu familia în România. Aici, l-a întâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-l în egală măsură cu vocea şi frumuseţea ei.

(sursa: agentiadepresamondena.ro)

Citit 1920 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iulie 2014 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.