Unde şi cum TE POŢI DISTRA în următoarele zile

Unde şi cum TE POŢI DISTRA în următoarele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Seara gagicilor, în Infinity

Clubul Infinity Galaţi organizează în seara de vineri, 22 august, o seară specială doar pentru fetele petrecăreţe. Evenimentul se numeşte chiar „Seara gagicilor”, iar organizatorii promit că fetele singure vor avea parte de cocktail-uri gratuite. De asemenea, muzica bună nu va lipsi şi distracţia este garantată. Intrarea este liberă pentru toată lumea.

DJ Dan Corhană, din nou în Planet

Clubul Planet ne invită vineri, începând cu ora 22,00, la un party inedit susţinut de DJ Dan Corhană, care a revenit şi în această săptămână special pentru iubitorii acestui gen de muzică. Dat fiind faptul că, săptămâna trecută, petrecerea a avut un mare succes, şi în acest weekend DJ-ul a decis să mixeze tot în Galaţi, oferind ritmuri inedite, care l-au făcut celebru în lumea muzicii electronice. De data aceasta nu vine singur, ci îl aduce cu el pe DJ Keddy. Dan Corhana s-a născut în Galaţi şi, odată cu studiile urmate în Olanda, s-a înfiripat şi pasiunea sa pentru muzica electronică. Revenirea lui în ţară, în 2014, îl aduce alături de Soundopamine.

Spectacol al Asociatiei "Pur si simplu"

La Teatrul Muzical „N. Leonard” va avea loc vineri, 22 august, un spectacol de înfiinţare a Asociaţiei Culturale „Pur şi simplu”, care va începe la ora 19,30. Pe scena Teatrului vor urca tinere talente precum Trio Evergreen, Alin Tudor, Gosman Viviana, Enache Ionel. Astfel, publicul se va putea bucura de momente muzicale, de magie, umor şi de prezentări de modă. Asociaţia Culturală „Pur şi simplu” se ocupă cu promovarea culturală, impresariatul artistic, organizarea evenimentelor, cursuri de pregătire şi perfecţionare în acest domeniu. Accesul este liber, începând cu ora 19,15.

Sâmbătă/Jam-ul de sâmbătă, în Cheers Pub

Deja devenit tradiţie printre gălăţenii care vor să îşi petreacă weekendul într-o atmosferă dominată de muzica bună, Jam-ul de sâmbătă seara va fi organizat şi în această săptămână la Cheers Pub, începând cu ora 21,00. Reprezentanţii clubului anunţă că vor fi mai mulţi invitaţi surpriză care vor oferi cântece pentru toate gusturile, atât din repertoriul naţional, cât şi internaţional. Aceştia vor cânta live, la chitară, într-o atmosferă studenţească.

În Restaurantul TT/Concert Strada Mare, de 23 August

Formaţia gălăţeană Strada Mare ne invită gălăţenii la un concert inedit în Restaurantul TT, care va avea loc în seara de sâmbătă, 23 august. Strada Mare este o formaţie gălăţeană, fondată în anul 2004, care face muzică originală, „ascultabilă şi, după caz, dansabilă”, aşa cum spun membrii acesteia. Formată din Mihai Ochiu (voce, double six), Bogdan Stancov (voce, chitară acustică şi harmonică) şi Ciprian Postolache (voce şi alte instrumente), trupa Strada Mare este extrem de apreciată atât de gălăţeni, cât şi de ceilalţi iubitori de muzică bună din ţară. Dovadă e faptul că a fost invitată la numeroase evenimente naţionale, inclusiv la Festivalul „Folk You”. Intrarea la evenimentul de sâmbătă, de la Restaurantul TT, costă 10 lei.

Petrecere cu zâmbete în Infinity

În Clubul Infinity din Galaţi, noaptea de sâmbătă, 23 august, va fi una plină de veselie pentru că va fi organizată „Smile party”. Cei care zâmbesc cât mai natural şi sunt contagioşi vor primi din partea organizatorilor băuturi gratuite. De asemenea, buna dispoziţie şi muzica vor fi asigurate de DJ Razz. Intrarea este liberă pentru toată lumea.

CITEŞTE ŞI: La Palatul Copiilor se fac şi ÎNSCRIERI ON-LINE

Citit 1574 ori Ultima modificare Joi, 21 August 2014 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.