Mădălina Ghenea NEAGĂ RELAŢIA cu regizorul hollyoodian Paul Haggis

Mădălina Ghenea NEAGĂ RELAŢIA cu regizorul hollyoodian Paul Haggis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultima vreme, presa a speculat faptul că Mădălina Ghenea s-ar iubi cu un regizor celebru la Hollywood, Paul Haggis, bărbat cu 35 de ani mai în vârstă decât frumoasa româncă. Iată ce are Mădălina, frumoasa actriţă care s-a făcut cunoscut datorită mai multor roluri din filme celebre, dar şi datorită relaţiei cu Gerard Butler, de spus despre acest lucru.

Viaţa amoroasă a Mădălinei Ghenea reprezintă un subiect de mare interes pentru presă, jurnaliştii speculând în ultima vreme faptul că frumoasa româncă ar avea o relaţie cu un bărbat cu 35 de ani mai în vârstă decât ea. Nu este vorba despre un bărbat oarecare, ci despre Paul Haggis, celebru regizor la Hollywood.

Mădălina spune însă că această relaţie nu există şi că, mai mult decât atât, s-a întâlnit o singură dată, în ultimul an, faţă în faţă cu Paul Haggis, pentru câteva minute în cadrul unui festival.

Actriţa româncă ce şi-a făcut numele cunoscut în mai toată lumea, atât prin prisma rolurilor pe care le-a jucat în producţii celebre precum „Dom Hemingway” sau „Borgia”, dar mai ales graţie relaţiei de iubire pe care a avut-o cu Gerard Butler, a dezminţit, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, mai multe ştiri ce au apărut în presa din ultima perioadă.

 

 

„Mă simt obligată, din respect faţă de Paul Haggis, să vă transmit acest mesaj: NU am o relaţie cu Paul Haggis, NU am avut niciodată o relaţie cu Paul Haggis şi NU am o relaţie în acest moment. În ultimul an l-am văzut doar pentru câteva minute în cadrul unui festival de film, unde împreună am înmânat un premiu.

Şi încă ceva, aş mai vrea să clarific câteva lucruri vizavi de articolele apărute în acest an. NU am născut, NU am un copil, NU am avut o relaţie cu Pietro Tavallini, este un bun prieten şi vă asigur că NU este traficant de droguri, NU am dat în judecată grupul Medusa, contractul pentru filmul „I Soliti Idioti” este semnat cu Tao 2, NU cu Medusa, şi nu în ultimul rând scenariul filmului Dom Hemingway este scris de Richard Shepard, NU de către Paul Haggis (informaţie confirmată de site-ul IMDB). Vă rog să încetaţi cu aceste neadevăruri!”, a scris Mădălina Ghenea pe pagina ei de pe reţeaua de socializare.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

 

Citit 1100 ori Ultima modificare Vineri, 29 August 2014 21:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.