VEDETA Lora: "Viaţa de artist nu e numai lapte şi miere"

VEDETA Lora: "Viaţa de artist nu e numai lapte şi miere"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Are succes, o meserie pe care o iubeşte, o mulţime de prieteni şi un soţ iubitor! Aţi crede că viaţa Lorei este perfectă, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Printr-un mesaj publicat pe pagina ei de pe o reţea de socializare, artista le-a dezvăluit fanilor care este preţul succesului.

Deşi apar mereu cu zâmbetul pe buze atunci când sunt invitaţi în emisiuni de televiziune sau urcă pe scenă, se pare ca viaţa artiştilor nu este nici pe departe atât de roz pe cât, probabil, cei mai mulţi dintre oameni cred. Lora şi-a îngrijorat fanii recent, când a postat pe pagina ei oficială de Facebook câteva imagini filmate în timpul unui concert de-al său, însoţite de mesajul „Mulţumesc publicului de care m-am îndrăgostit şi în acest weekend! Voi faceţi să merite efortul, drumurile, singurătatea...”

Contrariaţi, fanii artistei pe care o ştiu mereu înconjurată pe prieteni şi având o căsnicie fericită, au rugat-o să le explice cum stau lucrurile cu… singurătatea în acest context.

„Păi ce credeai? Din şapte zile pe săptămână sunt trei sau patru la emisiuni şi apoi în ţară la concerte. După ce cobor de pe scenă şi îmi iau porţia de iubire de la fani, ajung la hotel, de fiecare dată alt hotel, alt oraş, singură. Cu soţul mă văd lunea, dacă nu am treabă. Nu e uşor..”, a replicat artista.

Vara aceasta, Lora a trecut printr-o perioadă nu tocmai fericită. În luna iulie, artista a fost supusă unei intervenii chirurgicale în Turcia, pentru extirparea tumorii de pe uter pe care medicii i-o descoperiseră în urmă cu ceva vreme.

Operaţia a decurs însă ca la carte, iar Lora se simte extrem de bine!

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1451 ori Ultima modificare Vineri, 12 Septembrie 2014 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.