Galaţi, capitala folkului

Galaţi, capitala folkului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa de Cultură a Studenţilor vă invită, vineri şi sâmbătă, la o cură de muzică folk. Ediţia a XIII-a a „Baladelor Dunării” începe în această seară, de la ora 19,00, cu concursul propriu-zis, şi se va încheia mâine seară, cu gala laureaţilor.

Festivalul propune, de asemenea, două concerte extraordinare: Ioan Gyuri Pascu & the Blue Workers (vineri) şi Ducu Bertzi cu Mihai Neniţă (sâmbătă). În plus, Gyuri Pascu va participa activ la întreaga ediţie a „Baladelor”, fiind şi preşedintele juriului din acest an.

Concursul va alinia la start aproape 20 de concurenţi din cele mai importante centre universitare din ţară, stimulaţi şi de consistenţa premiilor oferite de organizatorul evenimentului, Casa de Cultură a Studenţilor. 2.000 de euro îşi vor împărţi la final câştigătorii acestei ediţii, cea mai mare sumă alocată la concursurile de folk din ţară, lucru care atrage an de an la Galaţi cei mai buni tineri folkişti.

Pe lângă Gyuri Pascu şi Ducu Bertzi, vor mai susţine concerte Maria Magdalena Dănăilă şi Iulia Mitrea, câştigătoarea ediţiei de anul trecut a „Baladelor Dunării”. Intrarea este liberă.

Iată programul complet al Festivalului:

- vineri, ora 19,00:

Concurs

Recitaluri: Maria Magdalena Dănăilă, Gyuri Pascu & the Blueworkers

- sâmbătă, ora 19,00

Gala laureaţilor

Recitaluri: Iulia Mitrea (câştigătoarea ediţiei trecute), Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă (vioară)

Citit 930 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.