Şapte PREMII dintr-un foc, pentru dans, la Casa de Cultură a Studenţilor (VIDEO)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cei de la Casa de Cultura a Studenţilor Galaţi s-au întors luna aceasta cu şapte premii de la doua festivaluri. La primul concurs, Festivalul de Dans “Sibiu Dans Festival”, au participat peste 300 de dansatori din 20 de centre universitare importante din ţară. Cu ajutorul unor coregrafii de excepţie, trupele „Ill Queens” şi “Brotherhood”, au adus Galaţiului importante premii.

„Ill Queens” a câştigat premiul I la secţiunea formaţie, premiul I la secţiunea grup, premiul I la secţiunea duet, premiul al II-lea la secţiunea solo şi, din nou, premiul I la secţiunea formaţie, însă la genul de dans Show Revue. De asemenea, cea mai bună dansatoare a competiţiei a fost declarată gălăţeanca Andrada Popovici. Trupa „Ill Queens” a luat fiinţă în 2011, la iniţiativa coregrafului Costel Roşu. De-a lungul timpului, a câştigat numeroase premii naţionale şi, de curând, numărul membrilor a crescut, ajungând la zece fete.

Trupa „Brotherhood”, formată în urmă cu numai patru luni, ce îi are coregrafi pe Bogdan Căpătan şi Andreea Chiriac, a reuşit să plece acasă cu locul II, la genul de dans „street dance”.

La cel de-al doilea eveniment, Festivalul Naţional Studenţesc de Modă „Culorile Toamnei”, gălăţeanca Silvia Alexandra Steriopol a impresionat juriul cu colecţia sa „Victorian Circus”, inspirată din circul victorian al anilor 1840 şi a obţinut marele premiu.

Citeşte şi: Cu un clip original, trupa gălăţeană ILLQueens a dat lovitura pe plan naţional

Citit 1829 ori Ultima modificare Duminică, 16 Noiembrie 2014 14:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.