VOTURILE VOASTRE DECID/ Două gălăţence, în FINALA DE POPULARITATE a "Next Star"

VOTURILE VOASTRE DECID/ Două gălăţence, în FINALA DE POPULARITATE a "Next Star"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În finala de popularitate a concursului "Next Star" se vor lupta, joi seara, de la ora 20,30, pentru trofeu, două gălăţence, una mai talentată decât cealaltă. Şansele lor depind însă nu de juriu, ci de voturile telespectatorilor. Noi vă spunem cum le puteţi susţine.

Pe Bianca Dan aţi văzut-o la penultima ediţie a emisiunii, interpretând excepţional piesa „Homless”, ridicând sala şi juriul în picioare. Pepe a fost gata să pună pariu că, peste zece ani, artista va „rupe” topurile, pentru că a cântat fără greşeală! Bianca are 11 ani, învaţă la Şcoala nr. 12 şi este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu. O puteţi vota trimiţând un SMS la 1272 cu textul "Bianca"!

 

 

Pe Irina Gherasim, în vârstă de doar cinci anişori, aţi văzut-o în prima ediţie „Next Star” din acest sezon. A jucat o scenetă plină de culoare şi umor, avându-l ca partener de scenă pe Aurelian Temişan.

 

 

Actorul Vasile Muraru i-a spus că va fi o mare actriţă! În finala de popularitate, Irina va juca alături de o altă micuţă, la fel de talentată, Teodora Sumanariu. Irina este fiica atletei Alina Tecuţă Gherasim şi învaţă la Şcoala nr. 28. Pe Irina o puteţi vota tot la 1272, trimiţând SMS cu textul „Teodora şi Irina”.

Citit 832 ori Ultima modificare Marți, 09 Decembrie 2014 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.