VIDEO/ Bianca şi Irina, în FINALA de popularitate la "Next Star"! Maria Cârneci a venit pentru ele la Galaţi

VIDEO/ Bianca şi Irina, în FINALA de popularitate la "Next Star"! Maria Cârneci a venit pentru ele la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bianca Dan, de 11 ani, şi Irina Gherasim, de cinci ani, două gălăţence excepţional de talentate, s-au calificat în finala de popularitate a "Next Star", între cei mai buni 12 copii care au concurat în acest sezon. Cele două au mai cucerit o dată publicul şi juriul, dovedind că primul lor succes de pe scena "Next Star" nu a fost doar o întâmplare. Lora, membră a juriului, a fost din cale-afară de mândră de gălăţencele ei. La fel de mândră a fost şi Maria Cârneci, care a bătut atâta cale până la Galaţi ca să le dea vestea cea mare: că intră în finala de popularitate!

Nu mică i-a fost mirarea Biancăi Dan când a deschis uşa apartamentului şi a descoperit că Maria Cârneci era cea care ciocănise. Artista i-a spus că a venit să-i recite o poezie folclorică: „Foaie verde sălcioară, Bianca eşti în finală! Foaie verde trei foi late, în aia de popularitate!”. De bucurie, copila de 11 ani n-a mai dormit toată noaptea.

Cu vocea ei minunat de caldă, Bianca a cântat piesa „Because of you” şi a reuşit să ne facă tuturor pielea de găină. Intepretarea ei a fost presărată cu exclamaţiile de admiraţie ale juriului. „Aşa-i că vă întrebaţi dacă e popularitate sau marea finală?”, a pus problema prezentatorul, Dan Negru. „Finala de popularitate nu este cu nimic mai prejos decât cea mare. Sunt la fel de importante!”, a ţinut să spună Lora.

Actriţă la cinci ani

Şi pe uşa casei Irinei Gherasim a intrat tot Maria Cârneci. Micuţa tocmai filma un mesaj de încurajare pentru copiii intraţi în finala de popularitate. Habar n-avea că e doar o minciună, şi trata misiunea cu toată seriozitatea. „Ei bine, eu o să-ţi dau vestea cea mai frumoasă: te-ai calificat în marea finală de popularitate!”, i-a spus Maria.

Împreună cu Teodora, Irina a jucat o scenetă savuroasă, plină de culoare şi de haz, având un partener de scenă care a făcut cu greu faţă asaltului celor două, actorul Denis Ştefan.

  

Chiar dacă voturile publicului nu le-au adus trofeul de popularitate, Irina şi Bianca au dovedit cu prisosinţă că sunt „Next Star”-uri.

Citit 954 ori Ultima modificare Vineri, 12 Decembrie 2014 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.