Lucruri neobişnuite care îi "înfierbântă" pe bărbaţi

Lucruri neobişnuite care îi "înfierbântă" pe bărbaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bărbaţii nu sunt excitaţi doar de lucruri evidente, precum blugii mulaţi pe un posterior bombat, ci şi de acţiuni pe care vigilenţa feminină le scapă din vedere, cum ar fi recunoaşterea unei băuturi de calitate sau purtarea unei lenjerii lejere, din bumbac. Bărbaţii sunt creaturi complexe, aşa că motivele atât de diverse din care se excită nu ar trebui să fie surprinzătoare pentru reprezentantele sexului frumos. Cu toate acestea, lista de situaţii în care bărbaţii se simt atraşi de o femeie, realizată de site-ul „The Frisky”, reuşeşte să surprindă câteva aspecte mai puţin ştiute de reprezentantele sexului frumos.

Se pricepe să mânuiască uneltele

Femeile care se pot ocupa singure de demontarea chiuvetei şi care pot deosebi şurubelniţele îi fac să freamăte pe bărbaţi, iar dacă se descurcă şi cu asamblarea mobilei primesc puncte în plus.

Găteşte bine

Dragostea trece prin stomac, mai ales în cazul bărbaţilor. Dacă va fi surprins de parteneră cu o friptură delicioasă la cină, va parcurge drumul spre dormitor mult mai rapid. Ideea este ca preparatul să aibă în centru o bucată suculentă de carne.

Face yoga sau alte sporturi care necesită flexibilitate

Faptul că partenera este flexibilă, îi dă tot felul de idei năstruşnice în materie de poziţii.

Este o şoferiţă bună

Prin „bună”, bărbaţii nu înţeleg calculată şi responsabilă. Femeile care „calcă” pedala şi conduc agresiv sunt cele care par cu adevărat competente în ochii bărbaţilor, când vine vorba de şofat.

Poartă lenjerie albă din bumbac

Nu în fiecare zi, dar, din când în când, bărbaţii se bucură să-şi vadă partenera în astfel de ipostaze confortabile şi „nevinovate”. „Un prieten mi-a spus că lenjeria albă din bumbac îl duce cu gândul la inocenţă şi că oferă acea alură de "interzis ochilor străini", scrie jurnalista Amelia McDonnell-Parry.

Recunoaşte o băutură de calitate

O femeie care poate explica diferenţa dintre bourbon, whiskey şi scotch, are o marcă preferată de tărie şi, în plus, un raft destinat acestor băuturi acasă se bucură mai des de sex pasional.

Nu poartă sutien

Bărbaţii adoră îndrăzneala femeilor de a renunţa la sutien, iar lipsa acestuia îi excită foarte tare.

Nu se teme să facă glume porcoase

O femeie ar trebui să aibă cel puţin o glumă porcoasă în repertoriu, iar dacă o spune stând serioasă şi accentuând cuvintele potrivite, efectul acesteia asupra bărbatului va fi echivalent cu cel pe care îl are un decolteu adânc.

(Surse online)

Citeşte şi: Ce efect au pentru bărbaţi scenele siropoase din filme

Citit 942 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Decembrie 2014 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.