15 ani de viaţă, opt de muzică/ Maria Crăciun îşi sărbătoreşte ziua de naştere la televizor (FOTO)

15 ani de viaţă, opt de muzică/ Maria Crăciun îşi sărbătoreşte ziua de naştere la televizor (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maria Crăciun a crescut sub ochii spectatorilor cuceriţi de vocea ei specială, iar astăzi, 12 februarie, împlineşte 15 ani. O vârstă frumoasă, la care alţii abia debutează în muzică, iar Maria contabilizează deja opt ani de scenă! Şi, ca orice vedetă, deşi nu se consideră astfel, Maria îşi va petrece ziua de naştere la televizor. De la 8 dimineaţa este invitată la Antena 1, la emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, iar seara trebuie să fie din nou în formă pentru „Răi da’ buni”, de pe Antena Stars.

Prezenţa ei în cele două studiouri a devenit deja o tradiţie. „De câţiva ani domnii producători mă invita de ziua mea, iar eu le mulţumesc nespus, aşa cum le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine. Mi-amintesc cu drag de începutul drumului, de faptul că eram o fetiţă căreia publicul îi dădea şi mai puţini ani decât aveam. Cu părul cârlionţat, eram supranumită Shirley Temple, dar eu nu eram un star de cinema, ci doar un copil care şi-a condus părinţii pe drumul lui. Şi aşa am ajuns de la TVR la Rai Uno în Italia, la emisiunea Ti lascio una canzone”, ne-a mărturisit Maria Crăciun.

Convinsă că piesa "Caruso" este apogeul interpretării sale de până acum, Maria se pregăteşte ca, din toamnă, să intre într-un program de pregătire superior din punct de vedere muzical. Desigur, până atunci are în agendă spectacole şi emisiuni de divertisment.

Cum se vede peste 15 ani? „Mă rog lui Dumnezeu să fiu sănătoasă, să mă ajute sa fiu tot aici, pe scenă iar în rest... am câteva cuvinte în minte, scrise de Marylin Monroe: «Daţi unei fete pantofii potriviţi şi ea va putea cuceri lumea»”, ne-a spus Maria Crăciun. Succes, Maria!


Citit 3269 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Februarie 2015 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.