Rock, petreceri şi târguri, de Valentine's Day/ Cum ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi

Rock, petreceri şi târguri, de Valentine's Day/ Cum ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Felicia Filip, Cristi Minculescu şi Corina sunt vedetele care vor cânta la Galaţi de Ziua Îndrăgostiţilor * Cluburile şi puburile gălăţene se întrec în oferte şi petreceri tematice * Puteţi vizita un târg de cadouri hand-made sau puteţi câştiga o excursie la Veneţia


Mai este puţin până la Valentine’s Day, iar în majoritatea localurilor gălăţene pregătirile sunt în toi. Fie că alegeţi să mergeţi cu persoana iubită în club sau la o cină romantică în restaurant, organizatorii promit petreceri tematice de neuitat şi meniuri în care bucătarii au presărat multă dragoste. Pe lângă băutură şi mâncare bună, îndrăgostiţii vor avea parte de un decor romantic, muzică bună şi numeroase surprize.

Petreceri tematice în cluburile gălăţene

„Not So Drunk in Love, Just Drunk” este petrecerea organizată în Clubul Infinity, sâmbătă, 14 februarie, începând cu ora 23,00, de DJ Foicash şi MC Mihai Bejan. Atât fetele, cât şi băieţii vor primi la intrare numere, iar dacă îşi găsesc numărul pereche vor primi câte un pahar de şampanie. Cuplurile vor avea intrarea liberă, iar pentru cei singuri preţul biletului este de 10 lei.

Nici New York Pub nu se lasă mai prejos, organizând două nopţi romantice pentru tinerii îndrăgostiţi. Astăzi, 13 februarie, începând cu ora 23,00, va fi o seară plină de distracţie, dar şi un stand cu săruturi. Evenimentul se numeşte Kissing Both, iar intrarea este liberă. Sâmbătă, 14 februarie, îndrăgostiţii sunt aşteptaţi la aceeaşi oră să petreacă alături de DJ Cerbu, la „New York, I Love You!”. Intrarea este liberă.

Pentru o noapte romantică pe malul Dunării, SummerTime Pub vă aşteaptă sâmbătă, 14 februarie, începând cu ora 23,00, alături de DJ Seva. Fetele au intrarea liberă, iar preţul biletului pentru băieţi este de 10 lei.

Sâmbătă, 14 februarie, de la aceeaşi oră, în Club Divino, petrecerea va fi întreţinută de invitata specială Corina. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Sâmbătă, 14 februarie, începând cu ora 22,00 cei care sunt singuri de Ziua Îndrăgostiţilor sunt invitaţi să danseze alături de DJ Gabi, în Opium Bar (Dunărea Mall, et. 2), la „Valentine’s Singles Night”. Intrarea este liberă.

Începând cu ora 21,00, Place Pub promite o seară romantică şi muzică bună pentru tinerii îndrăgostiţi, alături de DJ Lex, pe 14 februarie. Intrarea este liberă. De asemenea, iubitorii de muzică veche pot veni aici şi vineri la „Seara retro”.

Îndrăgostiţii care vor să petreacă într-un mod mai liniştit sunt aşteptaţi în Teatris, la o cină romantică, acompaniată de membrii trupei Over. Roxana, Victor, Dragoş, Dan şi Sorin au pregătit un playlist perfect pentru a sărbători dragostea.

„Celebrate Love with Union Jack Studio” este petrecerea care se va desfăşura în Union Jack Studio, începând cu ora 23,00, alături de Claudiu Rusu&Daily Band. Organizatorii ne promit o noapte spectaculoasă, alături de o voce încântătoare. Preţul biletului este de 20 de lei.

Şi Union Jack se pregăteşte sâmbătă, începând cu ora 20,00, de petrecere, alături de trupa Gusti&Friends Acoustic Band Live. Tinerii îndrăgostiţi sunt aşteptaţi să danseze pe cele mai cunoscute melodii de dragoste, interpretate în stil propriu. Intrarea este liberă.

Valentine’s Rock, cu Felicia Filip şi Cristi Minculescu

Teatrul Muzical şi-a propus să le ofere melomanilor şi îndrăgostiţilor un spectacol extraordinar cu soprana de talie internaţională Felicia Filip şi legenda muzicii rock Cristi Minculescu. Felicia Filip, apreciata prim-solistă de la Opera Română, care a cântat pe marile scene ale lumii, de la Opera Regală „Covent Garden” din Londra la operele din Moscova, Barcelona, Viena, Toronto, Rotterdam, Roma sau Liege, va cânta alături de o legendă a rockului, solistul şi compozitorul Cristi Minculescu. Felicia Filip a realizat o premieră în muzica românească, fiind prima soprană care s-a asociat cu o trupă rock, după modelul Montserrat Caballe - Freddie Mercury. Primul album de rock-simfonic din România, realizat împreună cu formaţia Iris, a fost „Athenaeum”, urmat în 2007 de colaborarea pe care au avut-o în realizarea albumului "Iris 30 de ani - Cei ce vor fi”. Două dintre melodiile de mare succes au fost „De vei pleca“ şi „Baby“. După trei decenii în care a fost vocalistul formaţiei Iris, Cristi Minculescu şi-a format o nouă trupă, compusă de muzicieni foarte apreciaţi de fanii muzicii rock: Rareş Totu (chitară), Sebastyen Joo (bass), Cosmin Farcaş (Hammond organ) şi Cătălin Cioarga (tobe).

Spectacolul, intitulat „Valentine’s Rock”, începe sâmbătă, 14 februarie, de la ora 19,00, pe scena Teatrului Muzical. Biletele costă 32,4 lei ori 21,6 lei (preţ redus).

Târg de Ziua Îndrăgostiţilor

Ajutaţi de Cupidon, cu multă imaginaţie şi dragoste, artiştii handmade din Galaţi şi Brăila au pregătit un târg dedicat Zilei Îndrăgostiţilor. Începând de vineri, 13 februarie, şi până duminică, 15 februarie, puteţi găsi la târgul „Valentine’s Day” de la Shopping City Mall cadoul perfect pentru persoana iubită, fie că e vorba despre bijuterii cu swarovski, articole vestimentare, obiecte de decor, accesorii ori cutii din lemn pentru bijuterii. „Dacă doriţi un cadou unicat sau în serie mică, făcut cu dragoste pentru a fi dăruit din dragoste, vă aşteptăm timp de trei zile, între orele 10,00 şi 22,00, la târgul nostru. Oricât de mare sau mică, de sex masculin sau feminin este jumătatea dumneavoastră, noi avem ceva potrivit pentru ea”, spun organizatorii.

Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi sâmbătă, 14 februarie, în Shopping City Galaţi, să participe la marea extragere. Cuplurile se vor fotografia în decorul special şi pot câştiga o escapadă romantică la Veneţia. De asemenea, participanţii vor primi ca amintire o poză magnet pe care o pot ridica de la Infodeskul Shopping City.

Vika Jigulina creează atmosfera „Liberty Parade", în Divino

Vika Jigulina este invitatul special în Club Divino de astăzi, 13 februarie. Iubitorii muzicii house sunt aşteptaţi, începând cu ora 23,00, să petreacă o noapte în atmosfera festivalului „Liberty Parade”. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii vor plăti 20 de lei.

Mărgineanu, în Summer Time

SummerTime Pub anunţă un show de excepţie cu muzică live alături de Mihai Mărgineanu, astăzi, 13 februarie, începând cu ora 20,00. Vino să asculţi „Mă iubeşte femeile”, dar şi piese sensibile precum „A fost odată”. Preţul biletului este de 50 de lei, iar rezervările se fac în limita locurilor disponibile.

În Club Planet, „Coyote girls&boys”

Club Planet organizează din nou o petrecere „Coyote Girls”, vineri, 13 februarie, începând cu ora 22,00. Şi pentru că doamnele merită o atmosferă incendiară, sâmbătă, la aceeaşi oră, sunt aşteptate la "Coyote Boys". Duminică, 15 februarie, de la ora 22,00, cei care doresc să îşi găsească jumătatea sunt aşteptaţi la Student Blind Date. Intrarea este liberă.

Târg de antichităţi, la Auchan

Iubitorii de artă, istorie şi frumos sunt aşteptaţi să viziteze târgul de antichităţi „Antik”, ce se deschide vineri, 13 februarie, la ora 9,00 la Galeriile Arcade, din incinta magazinului Auchan. Expozanţi din Galaţi, Brăila, Constanţa sau Iaşi şi-au anunţat participarea la acest eveniment. Ei vor aduce la standuri mobilier, ceasuri, argintărie, bijuterii, tablouri şi multe alte obiecte. Spre deosebire de ceilalţi ani, în 2015 târgul vine cu un element de noutate: piese de mobilier mari. Târgul este deschis de vineri, 13 februarie, până duminică, 15 februarie, de la ora 9,00 până la ora 21,00.

 

Citit 1137 ori Ultima modificare Vineri, 13 Februarie 2015 11:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.