Gălăţeanul Gabriel Cristea, la o nouă reuşită în Norvegia: şi-a lansat cel de-al patrulea album

Gălăţeanul Gabriel Cristea, la o nouă reuşită în Norvegia: şi-a lansat cel de-al patrulea album
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul Gabriel Cristea, în vârstă de 37 de ani, care este stabilit la Oslo, în Norvegia, se mândreşte acum cu cel de-al patrulea album, numit „Not Intimidated”, lansat cu ajutorul studioului Libris, din Braşov.

"Albumul este unul de forţă. Cred că nimeni şi nimic nu trebuie să ne clatine de pe un drum pe care am pornit. Trebuie să fim decişi şi vom obţine mereu roade. Am lucrat la cele 12 piese cu Bogdan Ioan, Leo Ambrose şi cu fostul meu coleg de trupă, Dragoş Temelie. Albumul poate fi găsit pe site-ul meu www.gabrielcristea.com", ne-a spus Gabriel.

Prima dată, Gabriel Cristea a ajuns în Norvegia în urmă cu zece ani, iar de cinci ani locuieşte acolo. "Nu câştig din muzică. Ba, din contră, investesc foarte mult, pentru că asta este pasiunea mea. Lucrez full time la un hotel, iar în paralel mai am şi alte joburi: superviser la Universitatea de Medicină Veterinară şi actor în diferite producţii de aici. De-a lungul timpului, am apărut în multe filme norvegiene, printre care "Staying Alive", şi în reclame. Am avut un rol şi într-o piesă de teatru", îşi rezumă gălăţeanul activitatea nordică.

Gabriel Cristea a absolvit Şcoala de Artă, clasa de canto muzică uşoară a soţilor Sofia şi Ion Şerban, iar pe plan local a avut succes cântând împreună cu Dragoş Temelie în trupa "In-team". Împreună au obţinut Premiul Radio România, acordat de realizatorul Titus Andrei, pentru o compoziţie de-a lui Gabriel. După destrămarea trupei, s-a ocupat o perioadă doar de teatru, activând în compania de teatru "Trianon", din 2000 până în 2007.


 

Citit 894 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2015 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.