Andra şi-a ascuns sarcina timp de cinci luni

Andra şi-a ascuns sarcina timp de cinci luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andra şi Cătălin Măruţă sunt în culmea fericirii! Artista este pentru a doua oară însărcinată şi urmează să devină din nou mămică, de această dată de fetiţă! Andra a ascuns timp de cinci luni faptul că este însărcinată, pentru a se asigura că toate lucrurile vor decurge aşa cum trebuie. Ea nu este singura vedetă care a ales să ascundă luni bune faptul că este însărcinată, purtând ţinute largi şi evitând să apară la prea multe evenimente. Iată alte câteva vedete care au procedat la fel.

Andra şi Cătălin Măruţă nici că-şi mai încap în piele de fericire! După o lungă perioadă în care au aşteptat ca acest lucru să se întâmple, Andra este însărcinată şi urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Informaţia a fost făcută publică chiar de Andra pe pagina ei oficială de Facebook. Artista a ascuns această sarcină pentru a se asigura că toate lucrurile vor decurge aşa cum trebuie, înainte să vorbească public despre faptul că va fi din nou mămică. Ea şi Cătălin Măruţă vor avea o fetiţă pe care se gândesc să o boteze Eva Ioana Maria sau Alma Ioana Maria.

Andra este programată să nască în vara acestui an, mai exact în luna iulie, atunci când îi va dărui fiului ei şi al lui Cătălin Măruţă, David, o surioară.

Artista a ascuns timp de cinci luni faptul că este însărcinată, purtând ţinute largi şi evitând să apară la prea multe evenimente.

Ce alte vedete şi-au ascuns sarcina

Andra nu este însă prima vedeta care a vrut să ţină doar pentru ea şi oamenii apropiaţi faptul că va deveni mamă.

Este deja de notorietate faptul că Anna Lesko şi-a ţinut sarcina ascunsă vreme de şapte luni, timp în care a participat la concerte, dar a purtat ţinute care să nu îi lase burtica la vedere. Interesant este că, până când chiar ea a ieşit public într-o emisiune tv şi a anunţat marea veste, nici măcar părinţii ei sau dansatoarele, care o însoţeau peste tot, nu şi-au dat seama că este gravidă.

Claudia Pavel, cântăreaţa care s-a lansat în trupa Candy şi a continuat apoi cariera solo sub denumirea Cream, a părăsit România în urmă cu câţiva ani, şi s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. Mai mult, Claudia s-a logodit cu un american şi, în anul 2013, a anunţat că a devenit mămică. Cântăreaţa a ţinut secret faptul că este însărcinată.

Cristina Rus a recunoscut de la început faptul că este însărcinată pentru a doua oară, însă pe toată perioada sarcinii a ales să fie extrem de discretă şi zgârcită cu apariţiile publice. Nu a realizat niciun pictorial cu burtica la vedere şi nici nu a participat la evenimente mondene. Abia în luna a şaptea a apărut prima poza în care i se vede clar burtica.

Anca Serea a devenit mămică pentru a patra oara la începutul anului trecut, însă a reuşit să-şi ţină ascunsă sarcina vreme de şase luni. Vedeta nu s-a îngrăşat mai deloc în toată această perioadă, astfel încât nimeni nu a bănuit că este însărcinată.

Şi Amna a ajuns, anul trecut, în luna a şaptea de sarcină şi a cântat până atunci pe scenă, fără ca nimeni să afle că aşteaptă un copil.


CITEŞTE ŞI: VEDETE/ Alina Eremia - Vestitoarea primăverii în tendinţele anul 2015

Citit 3601 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2015 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.