VEDETE/ Laura Cosoi, cerută de nevastă în biserică

VEDETE/ Laura Cosoi, cerută de nevastă în biserică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Laura Cosoi este în culmea fericirii. Vedeta a fost cerută de soţie de iubitul ei, Cosmin Curticăpean, şi a acceptat bucuroasă! Chiar ea a făcut fericitul anunţ, pe blogul şi pe pagina ei de Facebook! Laura povesteşte cum a fost cerută în căsătorite şi menţionează că, deşi se aşteptă la acest moment de o vreme încoace, propunerea iubitului ei a luat-o totuşi prin surprindere.


Laura Cosoi a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cosmin Curticăpean, chiar în biserica unde aceasta a fost botezată. Actriţa susţine că, deşi se aştepta de ceva vreme la acest moment, cererea a luat-o totuşi prin surprindere.

“Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi şi în timp ce mă rugam, am auzit pe fundal melodia noastră. Am deschis ochii şi în jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoţionate ale celor dragi, ţinându-l de mână pe Cosmin, am spus Da!”, s-a confesat ea pe blog.

La emisiunea Click! De la Prima TV, actriţa a menţionat însă că simţea totuşi că cererea în căsătorie urmează să vină în curând.

“A fost un moment total neaşteptat. Ca orice cuplu am vorbit despre acest pas, dar nu am făcut planuri. Sunt femeie şi sinceră să fiu am simţit la un moment dat că cererea urmează, doar că am fost total surprinsă de modul şi locul unde mi-a oferit inelul de logodnă. Eram în biserică”, a spus ea.

Acum, Laura Cosoi poartă fericită inelul de logodnă şi se pregăteşte să facă pasul cel mare alături de bărbatul pe care îl iubeşte, Cosmin! Cei doi încă nu au făcut planuri concrete de nuntă. „Încă nu ştim nimic pentru că nu am avut timp să discutăm despre nuntă sau să stabilim eventuale detalii sau liste de invitaţi”, a adăugat actriţa.

Cu ce se ocupă Laura?

Laura Cosoi nu mai este implicată în prezent în niciun proiect de televiziune. Ultimul job pe care l-a avut la Pro TV a fost vara trecută când a prezentat o emisiune de pe litoral alături de Cabral.

Cum cheltuielile lunare trebuie achitate, blondina îşi rotunjeşte veniturile în prezent din teatru. Ce-i drept, banii nu se compară cu salariul de vedetă de televiziune, însă noua activitate îi avantajează semnificativ CV-ul. Mai exact, Laura joacă în piesa „Portret la minut”, de la Teatrul Elisabeta. Are rolul unei neveste cicălitoare pe nume Marcela, iar în distribuţie se regăsesc actori cunoscuţi precum Dragoş Moştenescu, Eugenia Şerban şi Emil Mitrache.

Din garda veche de vedete Pro TV, doar Cabral şi Iulia Vântur sunt activi în prezent „pe sticlă”. Cabral a prezentat reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar Iulia Vântur prezintă „Ferma Vedetelor”. Dana Rogoz, Adela Popescu şi Laura Cosoi sunt nevoite să câştige banii din alte proiecte.

sursa: agentiadepresamondena.ro


 

Citit 1136 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 02:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.