UNDE şi CUM ne putem DISTRA de 1 Mai în Galaţi

UNDE şi CUM ne putem DISTRA de 1 Mai în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatris

Vineri seară, gălăţenii vor avea ocazia să sărbătorească ziua de 1 Mai alături de membrii trupei Taxi, care vor susţine un concert de zile mari la Teatris, începând cu ora 21,00. "Eşti iubibilă", "Non stop", "Cele două cuvinte" şi multe alte melodii ale formaţiei vor încânta publicul. Biletul costă 65 de lei.

Divino

1 Mai muncitoresc este sărbătorit de două ori în Divino: şi vineri, şi sâmbătă. De la ora 23,00, cei dornici de distracţie sunt aşteptaţi în club, îmbrăcaţi specific acestei zile. Fetele au intrarea gratuită, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Union Jack

În fiecare vineri, de la ora 20,00, în Union Jack, artiştii Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru participă la programul „Candy Bar Live”. Ei vă vor încânta auzul cu cele mai bune melodii ale momentului.

Union Jack Studio

Pentru că tot e înnorat afară, puteţi petrece ziua de 1 Mai în Union Jack Studio. De la 23,00, începe petrecerea "Under My Umbrella", cu DJ Johnny DaMix. Duminică, 2 mai, continuă distracţia "Be Amazing", tot cu DJ Johnny DaMix. În ambele seri, intrarea pentru fete este gratuită, iar pentru băieţi costă 20 de lei.

Casa Veche

Casa Veche organizează, ca în fiecare weekend, distracţie de toate felurile. Astăzi, 1 mai, are loc evenimentul "Boom Party", unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi mâine este un prilej bun de petrecere, începând cu ora 22,00, la "Clubbing Party". Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

SummerTime Pub

Ziua de 1 Mai este sărbătorită şi în SummerTime Pub. Începând cu ora 23,00, muzica va fi asigurată de DJ Ciprian Albu, iar atmosfera va fi întreţinută de animatoarele de la Jolie Artists. Intrarea este liberă. A doua zi, începând cu ora 23,00, organizatorii promit o petrecere pe cinste. Invitat special va fi DJ OldSkull, DJ-ul oficial al lui Grasu XXL. Fetele au intrarea liberă.

Opium

Club Opium (Dunărea Mall, etaj 2) găduieşte sâmbătă, începând cu ora 22,00, petrecerea "Welcome Summer Sounds". Invitaţi speciali vor fi DJ Seva şi DJ Gabi Ifrim.


Unde putem FACE GRĂTARE de 1 MAI fără să luăm amendă

Citit 1066 ori Ultima modificare Joi, 30 Aprilie 2015 20:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.