Radu Vâlcan se destăinuie. Cum l-a schimbat relaţia cu Adela Popescu

Radu Vâlcan se destăinuie. Cum l-a schimbat relaţia cu Adela Popescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Radu Vâlcan este prezentatorul celui mai nou reality show al postului Antena 1, “Insula iubirii”, care s-a filmat în Thailanda şi va fi difuzat duminica, de la ora 20,30. Vă invităm să citiţi un interviu în care Radu Vâlcan vorbeşte despre experienţa trăită în Thailanda. De asemenea, vedeta a povestit şi despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte, de mulţi ani, alături de Adela Popescu...


Reporter: “Insula Iubirii” este prima ta experienţă de tip reality show. Ce diferenţe ai simţit între acest show şi ceea ce ai făcut până acum?

Radu Vâlcan: Este foarte diferit de tot ceea ce am făcut până acum, de aici şi satisfacţia pe care o simt acum, la câteva zile după difuzarea primei ediţii.

Rep: Emisiunea a fost filmată în Thailanda, unde ai petrecut până acum mai multe vacanţe. Ai avut timp de data aceasta să te relaxezi, să vizitezi? Ce ai făcut în afara orelor de filmare?

R.V.: A fost foarte complicat să găsim câteva ore de somn, de vizitat nici nu s-a pus problema. Singurele evadări periculoase au fost până la magazinul din zona în care stăteam, pentru o pastă de dinţi sau un mango.

Rep: Adela te-a însoţit în Thailanda. A fost şi ea la filmări? Sau doar te-a aşteptat la hotel?

R.V.: Adela a venit după două săptămâni şi a stat cu mine la hotel. Doar că ea s-a bucurat de privilegiul de a face ce doreşte întreaga zi. A venit împreună cu verişoara ei, Ioana, şi au încercat să profite de tot ceea ce oferă Thailanda.

Rep: Cuplurile participante în emisiune sunt supuse tentaţiilor. La rândul tău, în perioada când erai singur, ai căzut pradă vreodată tentaţiilor feminine?

R.V.: Bineînţeles. Tuturor ni se întâmplă. Şi cu cât mai des, cu atât mai bine pentru relaţia pe care o vezi pe viaţă. Pentru că deja ai “ars” etapele acelea şi nu te mai pot surprinde şi lua pe nepregătite.

Rep: Cum trebuia să fie o femeie pentru a putea deveni pentru tine o ispită? O tentaţie?

R.V.: Nu se mai pune problema de aşa ceva. Dar ultima tentaţie în mrejele căreia am căzut este iubita mea. A acţionat cu tact, inteligenţă, instinct. Adică şi ea, la rândul ei, s-a îndrăgostit. Şi nimic nu este mai atrăgător ca asta.

Rep: Este sau a fost vreodată Adela geloasă? Care a fost motivul? Îl consideri întemeiat?

R.V.: Cred că este aşa cum sunt şi eu. Mai mult la nivel declarativ. Pentru că, până acum, cinstit, nu am avut niciun motiv să ne punem la încercare încrederea.

Rep: Dacă tu şi Adela nu aţi fi fost celebri, v-ar fi tentat să participaţi la un astfel de reality show?

R.V.: Mi-e greu să fac acest exerciţiu de imaginaţie. Dacă nu aş fi fost “celebru”, aş fi fost în lumea mea, cu siguranţă, nu în a altora.

Rep: Care crezi că este miza cea mare pentru concurenţii acestei emisiuni?

R.V.: Viitorul lor. Şi amintirile pe care le adună, împreună sau separat. Oamenii ăştia au ales să-şi testeze relaţiile, aşa cum o fac în fiecare zi din viaţa lor, dar într-un cadru exotic, într-un loc cu totul şi cu totul special, Thailanda.

Rep: Ai cerut-o de soţie pe Adela la sfârşitul anului trecut, după mai mulţi ani de relaţie. Ce te-a determinat să faci acest pas acum?

R.V.: Poate trebuia să-l fac cu mult timp înainte sau poate trebuia să mai aştept. Treaba este că aşa am simţit la un moment dat, apoi m-am tot agitat, zi de zi, nu ştiam cum să îi spun. Ştiam care ar fi fost răspunsul ei, dar, totuşi, a fost un moment emoţionant. Nu este decât o nouă etapă din viaţa noastră, a doi oameni care şi-au proiectat un viitor împreună, care au început să construiască ceva împreună. Ce altceva poate fi mai frumos în viaţă?

Rep: Dacă ar fi să te gândeşti la tine şi la Adela, la începuturile relaţiei voastre şi la voi cei de acum, cum ai spune că v-au schimbat, pe fiecare în parte, anii petrecuţi împreună?

R.V.: Ne-am maturizat, cu siguranţă. Cel puţin, pentru mine, este total diferit de ceea ce am trăit până să o cunosc. Dar toate etapele din viaţa mea m-au ajutat să fiu ceea ce sunt acum. O persoană mai matură, mai încrezătoare şi mai responsabilă, cu mine şi cei din jurul meu.

Sursa: agentiadepresamondena.ro


CITEŞTE ŞI: Laura Cosoi, cerută de nevastă în biserică

Citit 1416 ori Ultima modificare Joi, 30 Aprilie 2015 13:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.