TINERII ŞI ORAŞUL/ Ea este Miss Campus 2015

TINERII ŞI ORAŞUL/ Ea este Miss Campus 2015
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Seară plină de frumuseţe şi voie bună în Casa Veche, unde săptămâna trecută s-a desfăşurat o nouă ediţie a concursului "Miss Campus". Pentru acest titlu au concurat câştigătoarele concursului Miss Cămin C, Miss Cămin G şi Miss Cămin H, dar şi alte studente la "Dunărea de Jos".

Cele opt fete aspirante la titlu şi-au etalat frumuseţea, eleganţa şi stilul în cadrul celor patru probe la care au fost supuse: defilări în ţinută elegantă, casual şi sexy, dar şi o probă de îndemânare, unde tinerele au fost provocate să parcurgă - pe tocuri - un traseu cu o lingură între dinţi, fără să scape mingea de ping-pong din căuşul lingurii. Dacă la primele trei s-au descurcat, ultima probă le-a dat bătăi de cap.

Câştigătoarea concursului a fost Alina Elena Ilie, studentă în anul II, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Coroniţa şi diploma i-au fost înmânate de Irina Bratoveanu, „Miss Campus 2014”. Pe lângă acestea, câştigătoarea se va bucura de reduceri la şedinţe de masaj, solar, sală de fitness şi coafor.

"Sunt mândră de mine, chiar dacă e un concurs minor, mi-am dovedit că îmi pot depăşi limitele. Constat cu surpriză că sunt cunoscută în tot campusul, aşa că sunt mai atentă la vestimentaţia mea, la felul în care arăt", a declarat Alina Elena Ilie. Concursul "Miss Campus" a ajuns deja la a treia ediţie.


AFLĂ cine ne va reprezenta la CONCURSUL DE FRUMUSEŢE Miss Europe World 2015

Citit 1616 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2015 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.