Concurs de astronomie. Elevii de la Arte vor să câştige calculatoare pentru liceu
Foto: Foto Sonia Baciu

Concurs de astronomie. Elevii de la Arte vor să câştige calculatoare pentru liceu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un grup de elevi de la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” Galaţi au realizat expoziţia „Evoluţia Universului de la Big Bang şi până în prezent” din cadrul Concursului naţional de astronomie „Nicolaus Copernic”. Competiţia are rolul de a încuraja interesul elevilor pentru astronomie şi pentru ştiinţă, de a le consolida cunoştinţele deja existente şi de a forma altele noi, precum şi de a le pune în valoare calităţile creative.

Elevii care au realizat panoul expoziţional sunt: Mihaela Motea, Andreea Cocindău, Iulia Manole, Cătălina Gavriliţă, Silvia Pătraşcu, Mădălina Burlacu, Georgiana Dibu, Sonia Cireaşă, Andreea Boldeanu, Mihaela Cazacenco, Sebastian Ştefan, Andrei Parpalea din clasa a X-a B, ajutaţi de Andreea Făşie din clasa a XI-a B şi de Dragoş Iftimie din clasa a XII-a C.

Tinerii au fost coordonaţi de profesorii Valentina Pletosu, Laura Popov şi Raul Novac. Până pe 19 iunie, organizatorii trebuie să-şi promoveze proiectul, iar pe 24 septembrie vor fi anunţaţi câştigătorii. Sunt puse la bătaie cinci premii a câte 15 calculatoare pentru şcoală, un laptop pentru profesorii îndrumători, dar şi cărţi pentru biblioteca instituţiei de învăţământ.


LECŢII ÎN AER LIBER: Elevii din Galaţi vor "pândi" păsările migratoare

Citit 1439 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.